in

Haar man verlaat haar omdat ze te dik is. Ze heeft er genoeg van en neemt een levensveranderende beslissing.

Een Canadese vrouw besloot om 45 kilo te verliezen nadat ze een email ontving van haar man. Hij liet haar weten dat hij niet meer terug zou komen van zijn reis. Toen Jennifer Velardi, 33, haar vorige man verloor aan een zelfmoord, begon ze veel en ongezond te eten en werd ze steeds dikker. Voedsel vulde de leegte die haar man had achtergelaten. Ze trouwde opnieuw maar haar overgewicht zorgde voor een hoop problemen in de relatie en haar nieuwe man begon zich steeds afstandelijker te gedragen.

“Ons huwelijk was erg moeilijk,” vertelt Jennifer. “Ik ging door een zeer zware periode en voelde me bijzonder neerslachtig. Met de stress en het verdriet verhoogde mijn lichaamsgewicht aanzienlijk. Daarmee ging het met ons steeds slechter.” Haar man ging op reis naar de Dominicaanse Republiek om zijn familie te bezoeken. Jennifer ontving een email waarin hij zei dat hij niet meer terugkwam.

Lees ook  Mama oogst storm van kritiek met “wangpiercing” van dochtertje

Het voelde als een flinke dreun in het gezicht voor Jennifer, maar het zette haar tevens aan om haar leven weer in handen te nemen. “Ik wou van het overgewicht af en was het beu om op een held te wachten die me zou helpen,” zei ze. “Mijn heupen deden pijn, mijn benen deden pijn, mijn lichaam deed pijn en mijn gewrichten leden onder mijn gewicht.”

Ze legde zich toe op eindeloze fitnessprogramma’s. Ze ging meer wandelen, joggen en al snel begon ze met gewichten te werken. Ze onderging ook enkele operaties in 2016 om haar buikwand te reconstrueren en haar armen een betere vorm te geven. Ze zei zelf dat ze veel meer dingen kon doen dan voorheen. “Nu kan ik met de rest meesporten,” lacht Jennifer, “vroeger kon ik niet eens mee op de roetsjbaan omdat de karretjes te klein waren.”

Lees ook  Echtpaar Wordt Omringd Door Groep Motorrijders, Maar Let Op De Man Aan Haar Rechterkant. SPRAKELOOS!

Met haar ongelooflijke gewichtsverlies inspireert Jennifer nu duizenden volgers op Instagram. Ze is ook begonnen met een nieuwe carrière. Ze helpt obese vrouwen erbij om de zaken weer onder controle te krijgen. “Mijn moeder zegt me steeds dat ze me alleen maar gelukkig wil zien en toch spendeerde ik vele jaren in depressie, zonder motivatie en waardigheid. Mijn moeder is beretrots op me nu.”

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Dit is de hoogste waterglijbaan ter wereld: De afdaling is BIZAR!

Mama oogst storm van kritiek met “wangpiercing” van dochtertje