in

Haar man overlijdt, wanneer ze onder zijn werkbank kijkt vindt ze een verborgen brief..

Dit is een heel indrukwekkend verhaal over het vinden en verliezen van liefde. Een geliefde echtgenoot en vader overlijdt in februari 2018 op 51 jarige leeftijd doordat een slagader in zijn lichaam scheurt.

Zijn vrouw graveert metaal als hobby en heeft hiervoor meer ruimte nodig. Haar man is haal handig met hout en timmert voor haar een eigen werkbank. In de maanden na zijn onverwachte overlijden valt het één van de zoons op dat een poot van de werkbank is gebroken.

Hij haalt de poten van de werkbank af zodat hij hem kan repareren en verstevigen met bouten. Deze techniek heeft hij van zijn vader geleerd.

Lees ook  Mama is na 10 jaar-proberen eindelijk zwanger. 4 dagen later belt dokter in paniek en bekent grote vergissing:

Wanneer de zoon de werkbank omdraait ziet hij gekrabbel op de onderkant staan. Het zijn twee stukjes tekst, handgeschreven met een rode stift.

Als de werkbank nooit uit elkaar zou zijn gehaald zou deze tekst nooit ontdekt zijn. Toen de zoon de tekst las werd hij overweldigd met emotie door de lieve boodschap van zijn vader aan zijn moeder.

Ik hou van je Becca.

Welke dag het ook is, ik hoop dat het een mooie dag is. God heeft mijn gebeden verhoord op de dag dat hij mij jou gaf. Ik weet dat de dagen met jou de mooiste dagen zijn die ik ooit zal hebben. Ik ben zo dankbaar dat ik jou in mijn leven heb.

Lees ook  Opa heeft weer het gevoel dat hij leeft als hij keihard wordt geschuurd

Ik weet niet zeker of je dit ooit zal zie, maar als je dit ooit leest weet je dat ik heel veel van je hou. Als er één ding in het leven is wat ik graag wil is het net zo goed voor jou zijn als jij voor mij bent. Wanneer ik dat kan doen ben ik de gelukkigste man ter wereld.

Ik hou van je, mooie vrouw.

11+ van de meest bizarre baarden en snorren die je OOIT hebt gezien. Bij nummer #5 viel mijn mond open van verbazing!

Er is een nationale waarschuwing door de politie over een e-mail, open deze e-mail NOOIT!