in

Gynaecoloog complimenteert me voor de extra moeite. Ik schaam me dood wanneer ik erachter kom waarom

Soms is het lastig om alles onder controle te hebben wanneer je meerdere dingen tegelijkertijd doet. Wanneer je gestrest bent, ben je bovendien sneller afgeleid. Als dat gebeurt is het altijd verstandig om diep in te ademen, een stapje terug te doen en de situatie kalm te beoordelen. Had ik dat maar gedaan voordat ik een bezoek bracht aan de gynaecoloog!

Ik had later die week een afspraak bij de gynaecoloog, maar vroeg in de ochtend kreeg ik een telefoontje van zijn kantoor. Mijn afspraak was verschoven naar 09.30 die ochtend.

Ik had net de kinderen klaargemaakt voor school en het was al 8:45. De reis naar zijn kantoor duurt ongeveer 35 minuten, dus ik had geen tijd te verliezen.

Zoals de meeste vrouwen, besteed ik graag wat extra aandacht aan mijn persoonlijke hygiëne wanneer ik een bezoek aan de gynaecoloog breng, maar door een gebrek aan tijd, kon ik deze keer niet mijn volledige inspanning leveren. Ik rende de trap op, deed gauw mijn badjas uit, hield een washandje onder de kraan en waste mezelf “van onderen” voor de wasbak. Hier besteedde ik wat extra aandacht aan om ervoor te zorgen dat ik presenteerbaar was.
Ik gooide het washandje in de wasmand, trok mijn kleren aan, sprong de auto in en haastte me naar mijn afspraak. Kort na aankomst werd ik opgeroepen.

Lees ook  7 onverwachte dingen waar je veel mag van eten – zonder bij te komen

Aangezien ik bekend ben met de procedure, zoals vrijwel alle vrouwen, ging ik op de tafel liggen en fixeerde ik me op een bepaald punt in de kamer, terwijl ik me in Hawaii of op een andere mooie plek waande.

Ik was een beetje verbaasd toen hij zei: “Oh jeetje … we hebben vanmorgen wat extra moeite gedaan, nietwaar?” Verward door zijn opmerking, zei ik niks.

Lees ook  Waarom Zij Ei Op Haar Gezicht Smeert? Het Is Een Briljante Beauty Truc!

De afspraak was voorbij. Ik slaakte een zucht van opluchting en ging naar huis. De rest van de dag verliep zoals altijd: boodschappen, schoonmaken en het avondeten.

Om 20:30 die avond maakte mijn 14-jarige dochter zich klaar om naar een schoolfeest te gaan, toen ze vanuit de badkamer riep:

“Mam, waar is mijn washandje?”

Ik riep terug dat ze een ander washandje uit de kast kon pakken.

Waarop zij antwoordde: “Nee! Ik heb het washandje nodig dat bij de wasbak lag. Al mijn glitters zaten erin!”

DEEL als je gelachen hebt!

Een vreselijke man deed een ketting om de nek van een hond en sleepte hem vervolgens achter zijn auto aan.

Binnen 2 minuten voorgoed van je verstopte neus af? Geweldig!