in

Jongetje (4) vermoord aangetroffen, ontvoerder (18) opgepakt

De vierjarige Cash Gernon uit Dallas is vorige zaterdagochtend dood teruggevonden op straat Hij kwam om het leven door verschillende messteken.

Een weerzinwekkende daad van het lafste soort. Je hebt er wellicht niets van vernomen omdat zijn dood niet heeft geleid tot ontelbare rellen en brandstichtingen, of sportwedstrijden die onderbroken werden door bekende knielende sportfiguren.

Of een Amerikaanse president die persoonlijk de nabestaanden gaat troosten. Nergens een beroemdheid te bespeuren die zijn of haar medeleven betuigt door een hashtag te lanceren.

Lees ook  Bestuurder gestolen auto rijdt man (50) dood Den Bosch

De buitenlandse media bericht er nauwelijks over en we betwijfelen ten zeerste of de dood van de arme Cash een muurschildering zal opleveren in Brussel. Nochtans was zijn moord even zinloos.

De dader? Een snotneus van amper achttien jaar. De duivelse Darriynn Brown – die een enkelband droeg – zou door de achterdeur zijn binnengeraakt in de woonst van de jongen.

De politie heeft onderstaande beelden vrijgegeven hoe Brown stiekem de halfslapende peuter uit zijn bed ontvoert om hem nadien af te maken.

Lees ook  Moeder en zoon mishandeld in tuin Sluiskil, twee verdachten opgepakt

De reden? Niet geweten. Volgens de familie van Gernon, was de jonge psychopaat gewoon op zoek naar een gemakkelijk slachtoffer.

Hij zou noch het kind noch de moeder hebben gekend. Gernon heeft nog een tweelingbroertje. Deze is ondergebracht bij een opvanggezin.

Brown kreeg de aanklachten ontvoering en diefstal tegen zich te horen. Een moordaanklacht ontbreekt vooralsnog. Hij mag de cel verlaten indien hij een borgsom van 750.000 dollar op tafel kan leggen.

We waarschuwen alvast voor de zeer ongemakkelijke beelden.

Rebecca (23) openhartig over haar zeldzame aandoening: “Mijn ene borst is een D-cup, de andere een A” (foto)

Samantha de Jong vindt opnieuw de liefde, maand na overlijden van vriend