in

Gruweldaad: echtpaar mis bruikt en breekt 14 botten pasgeboren baby

Een koppel in de Amerikaanse staat Idaho is vorige week aangehouden in verband met een gruwelijke kindermis bruikzaak en mishandeling.

De 26-jarige Nicholas B. wordt beschuldigd van het toebrengen van letsel aan het kind en penetratie in de intieme zone met een voorwerp.

Zijn even oude partner Hailey H. wordt mishandeling ten laste gelegd. Het slachtoffer in de zaak is een babymeisje van 7 weken oud.

De zaak kwam in December 2021 aan het licht en werd het tweetal op 21 januari gearresteerd. Dat meldt de Kootenai County Sheriff’s Office.

Lees ook  Man verduistert 13 miljoen en geeft 12 miljoen uit op 18+ webcamsite

Behalve dat het meisje werd mis bruikt, blijkt verder uit het medisch rapport dat zij minstens 14 breuken opliep, waaronder meerdere fracturen aan beide benen.

De verwondingen zijn waarschijnlijk veroorzaakt door “krachtig grijpen en draaien” van de ledematen.

Het meisje leek ook meerdere ribfracturen te hebben opgelopen die waarschijnlijk op verschillende tijdstippen plaatsvonden. De baby had ook leverschade die zou zijn veroorzaakt door vuistslagen.

Medisch personeel in het ziekenhuis vertelde de politie verder dat er bewijs was van trauma op haar geslachtsdeel.

Lees ook  Pleegouders krijgen mail van beruchte sekte na vermissing 11-jarige dochter

De politie verzamelde bewijsmateriaal, waaronder een bebloede luier en talloze veelbetekenende sms-berichtenuitwisselingen tussen Hailey en Nicholas over het meisje.

Toen hij door de politie werd ondervraagd, zou B. hebben toegegeven dat hij enkele van de verwondingen had veroorzaakt en de pasgeborene had mis bruikt.

H. ontkende echter het kind te hebben gemolesteerd.

De beschuldigingen van kindermis bruik worden bestraft met maximaal 10 jaar staatsgevangenis. Op de beschuldiging van s*ksueel mis bruik staat een levenslange gevangenisstraf.

Jada Borsato trekt grote ogen met spannend onweerstaanbaar kiekje!

Loslopende hond valt meerdere mensen aan in Almelo, vrouw gewond