in

Grote zorgen om vermiste Nadia (28), politie al drie dagen op zoek

HEERLEN – De politie van Heerlen is al drie dagen op zoek naar een 28-jarige vrouw die sinds de nacht van vrijdag op zaterdag wordt vermist. Over de achtergrond van haar verdwijning tast de politie tot op heden nog in het duister.

Op Facebook roept een in Amsterdam wonende zus van de vermiste Nadia mensen op te helpen bij haar opsporing. „We maken ons enorme zorgen. We vermoeden dat ze het laatst in Heerlen is geweest”, luidt de boodschap. De familie sluit niet uit dat de jonge vrouw van daaruit liftend verder is gereisd. Het bericht is massaal gedeeld door volgers uit Vlissingen, Utrecht en Rotterdam tot Maastricht, Amsterdam en Den Bosch.

Lees ook
Videobeelden: Lil Kleine kermend van de pijn na klap in maag!

Waar en wanneer de 28-jarige vrouw in Heerlen zou zijn geweest, blijft vooralsnog onduidelijk. De politie is al sinds de vermissing bezig met de zaak, maar zegt tot op heden geen enkel spoor van haar te hebben. Ze is voor het laatst gezien in de omgeving van de Jonkerstraat en Koningstraat in Heerlen.

Lees ook
Suzanne (21) zonder kleding komt eigen vader tegen in parenclub

Nadia droeg ten tijde van de vermissing een groene, lange parkajas (gewatteerd) met capuchon en een panty met een jurk of rok. Ze is in het bezit van een zwarte damestas, waarin naar alle waarschijnlijkheid haar documenten zitten. Nadia is volgens de politie te herkennen aan haar lange, blonde haar en is 165 cm lang.

Zwaar vuurwerk ontploft in gezicht, man (24) overleden

Politie verwijdert nepflitskast: wie wil hardrijders afschrikken?