in

Groep jongens maakt zich klaar voor vrijgezellenfeest, maar wanneer een eenzame hond hen doet volgen naar het bos, verandert alles

Het zou een wild weekendje moeten worden, ergens op het platteland in Tennessee.

Samen met zijn zeven beste vrienden, huurde de toekomstige echtgenoot Mitchell Craddock, een berghut in het bos om zijn vrijgezellenfeest te vieren.

De verwachtingen waren hooggespannen. Iedereen was enthousiast en klaar om plezier te hebben, maar net wanneer ze zouden ontbijten op de ochtend wanneer ze arriveerden, dook er een onverwachte gast op. En dit deed alles veranderen.

De groep jonge mannen waren net spek aan het bakken op de grill, toen ze plots iets opmerkten.

Buiten aan de veranda stond een eenzame hond naar hen te staren.

De hond bleef op een afstandje en weigerde om dichter te komen. Wel wou ze een hapje proeven van wat ze aan het bakken waren van wat ze rook.

De acht jonge mannen probeerden hun nieuwe gast naar binnen te lokken, en noemden haar Annie.

Ze hadden echter geen idee waar Annie vandaan kwam, maar ze kwispelde haar staart en leek erg gelukkig om de jongens te zien.

Eindelijk lukte het om Annie haar vertrouwen te winnen en na een tijdje waren ze allemaal vrienden.

Het duurde niet lang voor ze beseften dat Annie net bevallen was van enkele puppy’s.

Lees ook  Deze hond begint met PRATEN, iedereen in de studio is geschokt

Maar helaas merkten ze ook op dat de hond ondervoed en uitgedroogd was, en daardoor kon ze geen melk meer geven aan haar pups.

”Nadat we haar een hoop eten en drinken gaven, kon ze opnieuw melk geven,” vertelde Mitchel Craddock aan ABC News. ”Dus we dachten dat aangezien ze melk aan het geven was, de pups niet echt oud konden zijn.”

Plots draaide Annie zich om en deed ze teken naar de mannen om naar het bos te komen.

Het was duidelijk dat ze een plekje aan het beschermen was in het bos, en toen de jongens haar volgden ontdekten ze een grote put.

Ze hoorden gegrom van binnen in de put, en toen ze er gingen in kijken, ontdekten ze zeven kleine pups middenin een hoop gras en stokjes.

Voorzichtig raapten de jonge mannen de kleine puppy’s op en plaatsten ze haar naast Annie.

”Ze snuffelde aan hun kopjes, en ze checkte de puppy’s. Minnie keek op naar een van de jonge mannen en gaf haar een blik die vertelde ”Het is ok, ik vertrouw je,”’ vertelt Mitchel aan ABC News.

De puppy’s hadden een wasbeurt nodig en hadden vlooien die verwijderd moesten worden, maar los daarvan waren ze verrassend gezond!

Lees ook  Stoot jij je tenen vaak? Probeer deze kleine helmen eens uit!

Voor ze het wisten veranderde hun wilde bachelorfeestje in een volledige reddingsoperatie van Annie en haar kleine pups.

”We hadden een hoop geld mee om te spenderen aan eten en bier,” vertelt Mitchell aan ABC News. ”Maar na de derde dag ging al het geld voor het bier naar hondeneten!”

De groep ging zelfs nog een stap verder. Ze beslisten om elk een hond te adopteren na hun weekend in het bos. De gedachte om Annie en haar pups achter te laten in het bos konden ze niet verteren. Ze geraakten snel gehecht aan de beestjes.

Aangezien de groep vrienden zo dicht bij elkaar leven, zullen Annie en haar puppy’s elkaar dus regelmatig terugzien!

Dankzij Mitchel en zijn vrienden, waren deze honden niet alleen gered, maar kregen ze ook onderdak en eten, en nu dus ook affectie en liefde voor de rest van hun leven.

Je kan het nieuwsverslag hieronder bekijken:

Honden zijn zo’n slimme beesten. Het is alsof Annie wist dat Mitchel en zijn vrienden haar en haar puppy’s zouden redden.

Overweeg daarom om dit prachtige verhaal te delen met alle dierenliefhebbers op je Facebookpagina, of gewoon met iedereen die in het lot gelooft!

Dierenliefhebber bevrijdt geketend paard, zijn reactie verovert nu het hele internet

Verborgen camera legt vast wat de postbode voor de honden van de familie doet, nu verspreidt de video zich als wildvuur