in

Grap van de dag: Boerenpummel wil een baantje bij een chique winkelcentrum in de grote stad.

Een boerenpummel is van het platteland naar de hoofdstad verhuisd en zoekt in een groot chique winkelcentrum, waar men werkelijk alles verkoopt, een baantje.

De personeelschef vraagt: “Heb je vergelijkbare ervaring in de verkoop?”

De jongeman antwoordt: “Ja, ik verkocht huis-aan-huis.”

Het sollicitatiegesprek verloopt goed en de man mag aan zijn proefperiode beginnen. Hij krijgt te horen: “Je werkt morgen de hele dag hier. Na sluitingstijd bekijken we hoe je het er vanaf hebt gebracht.”

De dag is afmattend, maar de man overleeft het. Als de winkel afgesloten is, komt de personeelschef naar hem en vraagt: “Nou, hoeveel klanten heb je vandaag bediend?”

Lees ook  Als de dokter zijn rug opent, gebeurt het volgende. Dit is NIET NORMAAL!

Hij antwoordt: “Slechts eentje.”

De personeelschef is teleurgesteld: “Hoezo één? We zijn hier niet bij jou in de buurtwinkel. De collega’s doen er minstens 40 per dag. En hoeveel omzet heeft die klant opgebracht?”

“Ongeveer 250.000 euro.”

De personeelschef valt bijna omver van verbazing: “Een kwart miljoen? Hoe heb je dat in godsnaam klaargespeeld?”

“Nou, eerst heb ik hem kleine vishaakjes verkocht. Dan grote. Daarom had hij een grote hengel nodig. Omdat hij op zee wilde gaan vissen, zei ik hem dat hij een bootje nodig zou hebben. Dus gingen we naar de afdeling van de boten, en verkocht ik hem een sportboot. Hij had maar een VW-Polo, dus zijn we naar de auto-afdeling gegaan en heb ik hem een terreinwagen met aanhangwagen verkocht.”

Lees ook  De dochter legt uit over het maandverband in de schoenendoos – en haar moeder begint te brullen van het lachen

De personeelschef moet naar adem happen en zegt: “Dus die persoon kwam hier binnen om nieuwe vishaakjes te kopen, en je hebt hem gelijk een boot en een auto verkocht? Maar je bent een genie!”

Ietwat schuchter antwoordt de plattelandsjongen: “Nou ja, eigenlijk wilde hij alleen maar tampons voor zijn vrouw kopen, en ik zei hem: ‘Je weekend is toch al om zeep. Je kunt beter een weekendje gaan vissen.”

DEEL als je gelachen hebt!

Meisje vindt een stervend paard in de gracht en leidt het mee naar huis.

Zwaar mishandelde prooihond werd gered door twee 12-jarige jongetjes.