in

Graf van 11-jarig meisje vernield – vervolgens neemt vader het heft in eigen handen

Ebba was pas 11 jaar oud toen ze omkwam bij de terroristische aanslag in Stockholm, in Zweden. Een man reed met een vrachtwagen op het winkelende publiek in op 7 april 2017, waarbij vijf mensen om het leven kwamen en velen gewond raakten.

Ebba’s familie en vrienden zijn radeloos nadat ze erachter zijn gekomen dat haar graf tot twee keer toe is vernield door een vandaal. Ontevreden over het handelen van de instanties na deze gebeurtenissen, besloot de vader zelf de daders te vinden.

Lees ook  Handig: dit bizarre eyeliner-trucje is supersimpel, maar het werkt echt!

“Voor de tweede keer in korte tijd is Ebba’s graf vernield op de Adolf Fredrik begraafplaats. De vogeltjes op het graf zijn gestolen, de lantaarntjes kapotgemaakt en alle geliefde spulletjes die klasgenoten en andere mensen bij haar graf hadden gelegd zijn weggegooid. Waarom?” zo is te vinden op de facebookpagina van Ebba’s herdenkingsfonds.

Graf bewaken
Ebba’s vader Stefan besloot er iets aan te doen, en besloot haar graf ’s nachts in de gaten te houden om er zo achter te komen wie hiervoor verantwoordelijk zou kunnen zijn. Op een nacht niet veel later treft hij de dader en overmeesterde hem! De dader is overgedragen aan de politie!

Lees ook  Schokkende beelden: Matador om het leven gekomen tijdens stierengevecht!

Politie-onderzoek
Stefan vertelde een lokale krant dat hij het graf van z’n dochter vele malen per week bezocht. Hij voegde er aan toe: “Het was de enige manier om hier een einde aan te maken.”

De politie is een onderzoek begonnen naar de overtredingen.

Stefan had groot gelijk! Goed werk. Deel als je het eens bent!

Zo woont rapper Ali B

Moeder zet zoon op de wereld ten koste van eigen leven. Respect!