in

Gordon duikt in bed met Braziliaans model

Presentator en zanger Gordon zet flink de bloemetjes buiten in Rio de Janeiro. Vorige week vertrok hij samen met zijn ex-vriend Patrick naar Brazilië.

Gordon is weliswaar afgekickt van de drank en de drugs, maar er is één ding dat hij niet kan laten. Hij is nog altijd dol op de aandacht van knappe binken!

Lees ook  Vader verlaat op een dag zijn gezin. 30 jaar later vind zijn dochter een geheim bericht van hem, op het internet!

Op Instagram postte de presentator een kiekje waarop hij in een innige omhelzing met een Braziliaans model verstrengeld is.

Hij ligt te knuffelen met model Jewerton Almeida. Gordon schreef bij de foto’s: “Ik vind vooral de natuur beeldschoon in Rio. Bedankt voor de geweldige tijd die we samen doorbrachten.”

Lees ook  Op school werd ik constant gepest. Ze noemden me hagedis en pad

Social mediagebruikers moeten vooral erg lachen om de tattoos van het model. Op zijn borst prijkt een enorm anker met enkele touwen.

Verder is er nog een diamant, die net zoals het anker weinig gedetailleerd is. Op de zij van het model staat dan weer het recyclage-logo getatoeëerd.

André wakkert geruchten zwangerschap Bridget nog aan.

Deze radioactieve jongeheer ring “houdt je jongeheer langer stijf”