in

Golden Retriever redt het leven van een verdwaalde Koala-baby door hem ‘s nachts warm te houden

Ten westen van Victoria, Australië, heeft golden retriever Asha haar baasje Kerry McKinnon erg verrast met een indrukwekkende actie.

Op een ochtend, legt Kerry uit: “Het was heel vroeg in de ochtend en mijn man schreeuwde naar mij, om naar hem toe te komen en een kijkje te nemen. Ik wist niet wat hij bedoelde in eerste instantie, maar toen zag ik deze kleine baby koala genesteld op de top van Asha! Volgens Bored Panda.

Temperaturen in het gebied kunnen in de vroege ochtend soms tot onder de 5 ° C dalen. Met andere woorden, Asha heeft zeker weten het leven van de kleine koala gered.

Lees ook  “Monsterstier” gefokt om meer vlees te produceren. Kijk wat er gebeurt als hij probeert te wandelen.

Niemand weet hoe de Koala-baby er was gekomen, maar hij was te jong om te overleven zonder de warmte van zijn moeder.

Kerry vervolgt: “Ik denk dat de koala-baby uit zijn moeders zak is gevallen en verdwaald is geraakt. Toen hij onze veranda naderde moest hij de honden aangezien hebben als warmte bron, daarna besloot is hij op Asha geklommen. Asha heeft echt het leven gered van de koala door hem warm te houden. Hij zou zijn gestorven als hij de hele nacht alleen was geweest. De arme jongen kan ook zijn gevangen door een vos of iets anders.”

Lees ook  Na deze 27 foto’s te bekijken neem je nooit nog een poes in huis!

Na een onderzoek door een dierenarts, is het dier naar een reservaat gebracht totdat het sterk genoeg is om weer vrijgelaten te worden in de natuur.

Als het verhaal van dappere Asha en kleine Joey je net zoveel heeft geraakt als wij, overweeg dan om het met je vrienden en familie te delen op Facebook!

Eikel zegt dat vrouwen niet kunnen rijden – het meisje doet hem snel zijn woorden inslikken

Moeder vergeet peuter op autodak en rijdt maar liefst 10 minuten rond