in

Geweldige foto’s tonen hoe de liefde en de zorg van een 98-jarige grootmoeder door haar kleindochter terugbetaald wordt met affectie.

Toen deze lieve oma te oud was om voor zichzelf te zorgen, beschouwde haar kleindochter dit als de ideale aangelegenheid om haar terug te betalen voor alle zorg en liefde die zij vroeger van haar ontving. Het geduld en de zorgzaamheid die deze jonge dame aan de dag legt, is best duidelijk op deze foto’s.

Jen Ampler uit de Filipijnen postte prachtige foto’s van deze zachtaardige liefde voor haar 98-jarige grootmoeder. Dit lokte de overweldigende aandacht van andere Facebookgebruikers uit.

Jen baadt en voedt haar grootmoeder aangezien daar zelf niet meer toe in staat is.

Haar Facebookpost luidde:

Lees ook  Met slechts 3 ingrediënten haal je zelfs de meest hardnekkige olie- en vetvlekken uit je kleding!

“Inang, je zorgde voor me vanaf het moment dat ik geboren werd. Nu voed ik jou en geef je een badje. Ik moet huilen want ik weet nog dat je dit voor mij deed toen ik klein was. Je bent 98 jaar oud nu, dus laten we voor jou doen wat je vroeger voor ons deed.

Een tijdje geleden vroeg ik je om op te staan en te wandelen. Je zei me dat je dat niet meer kon.

Ik ben je eeuwig dankbaar dat je altijd bij ons bent gebleven.

We houden zoveel van je. Probeer alsjeblieft sterk te blijven. We zullen altijd voor je zorgen als je ouder wordt. Je kunt jezelf niet meer voeden, niet meer baden, en je kunt niet meer wandelen, dus dienen wij als jouw handen en voeten. We zullen je nooit kunnen terugbetalen voor de offers die je voor ons bracht.

Lees ook  Chirurgen verwijderen 27 contactlenzen uit het oog van een vrouw

Ik liet heel wat tranen voor je. Ik hou van je, Inang.”

Je ziet de pijn in de ogen van dit meisje om haar oma zo hulpeloos te moeten zien. Jen deelt zichtbaar een diepe en bijzondere band met haar oma.

Als haar foto’s ook jou ontroerd hebben, DEEL dit bericht dan met je vrienden!

Eerst deed haar schouder pijn, maar dan begon haar lichaam uit zichzelf te bewegen. De reden liet me perplex achter.

Hij ontdekt een kopje dat in Auschwitz begraven lag. Dan brengt een röntgenfoto een verbluffend geheim aan het licht …