in

Gevonden ‘lichaam’ is eigenlijk een sekspop

De krantenkoppen in Amerika zijn al een tijdje gevuld door de plotselinge verdwijning van een 23-jarige vrouw. Afgelopen zondag kwam de politie van Gary, een stadje in de staat Indiana, met groot nieuws: er zou een doorbraak in de zaak zijn. Op een braakliggend terrein zou het lichaam van een jonge vrouw gevonden zijn.

Agenten kwamen snel in actie en zetten een omheining neer rondom het omliggende gebied. Er werd vluchtig een doek over het lichaam heen gelegd en er werden voorbereidingen getroffen voor de autopsie, zodat eindelijk duidelijk kon worden wat er precies met de vermiste vrouw was gebeurd.

Lees ook
Man, vrouw en kind dood bij verkeersdrama: Man (28) was onder invloed

U dacht dat ú een sobere kerst had, met slechts drie gasten aan tafel? Dan kent u Yuri Tolochko nog niet, een bodybuilder uit Kazachstan. Al zijn hoop op gezelschap met Kerstmis, dat in Kazachstan pas gevierd wordt op 7 januari, is gevestigd op zijn ‘vrouw’ en grote liefde: sekspop Margo. Ze ligt namelijk in een ziekenhuisbed, omdat ze onverwacht ‘kapot is gegaan’.

Plastic
Toen de lijkschouwing echter kon beginnen en het doek weggehaald werd, bleek al snel dat er sprake was van een grote vergissing. Op de tafel bij de patholoog lag helemaal geen jonge vrouw, maar een plastic sekspop.

Lees ook
“Mam, ze vallen me aan”: vrouw (27) tijdens wandeling doodgebeten door vijf honden

Geen enkele agent had gemerkt dat het ‘lichaam’ helemaal geen lichaam was. Ondertussen waren ze echter wel naar de media gestapt om trots te vertellen dat de zoektocht ten einde was. Na de mislukte lijkschouwing mocht een woordvoerder nogmaals op televisie verschijnen – ditmaal met het schaamrood op de lippen – en vertellen welke fout er was gemaakt. De zoektocht naar de vermiste vrouw gaat ondertussen gewoon door.

Vrouw (57) overleden door ongeluk met zweefvliegtuigje bij Arnhem

Internetdate loopt uit de hand: man vastgebonden in bos met panty op hoofd