in

Gevonden lichaam blijkt van vermiste Savannah! Doodsoorzaak nog niet bekend!

Zojuist heeft de politie bekend gemaakt dat het lichaam dat vanochtend werd gevonden bij de Kronkels in Bunschoten van de vermiste Savannah (14) is. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt.

Het lichaam werd vanochtend gevonden door een passant, die daarvan melding maakte bij de politie. De politie zette vervolgens een groot deel van het gebied af. Al eerder vandaag werd de familie van Savannah op de hoogte gesteld van de vondst, echter was toen nog niet bekend dat het lichaam daadwerkelijk dat van Savannah was.

Lees ook  Verdrietig nieuws voor de familie Borsato

Vrijdag werd in Achterveld, dat zo’n twintig kilometer van Bunschoten-Spakenburg ligt, het lichaam van de eveneens veertienjarige Romy gevonden. Zij werd door een voorbijganger dood in de sloot aan het Emelaarsepad aangetroffen. Romy is door een misdrijf om het leven gekomen. Of er een verband is tussen de dood van Romy en Savannah is nog niet duidelijk; de politie is nog druk bezig met onderzoek.

Lees ook  Politie geeft antwoorden op vragen van bezorgde burgers over GEVONDEN LICHAAM Bunschoten!!

Ontzettend droef nieuws. Sterkte aan de nabestaanden.

Dokters nemen een radiografie van de buik van de man. Daar treffen ze twee abnormale dingen aan die er al 36 jaar lang in zitten!

Savannah (14 ) en Romy (14 ) beiden dood in een sloot gevonden: Wat is er aan de hand?