in

Gevaarlijke trend laat vrouwen “binnen 20 minuten van menstruatie af komen” door middel van stofzuiger

Over het algemeen duurt ongesteldheid een dag of 3-7 dagen. Het is een reinigingsproces voor je lichaam, maar de hoofdfunctie is het vervullen van de voortplantingssysteem.

Deze perioden zijn belangrijk voor de productie van eicellen en voor de voorbereiding van je baarmoeder op zwangerschap.

Maar er zijn vrouwen die dit niet begrijpen en niet kunnen wachten tot hun menstruatie eindigt, zoals deze twee. Dus besloten ze een methode te proberen die ‘menstruelextractie’ wordt genoemd.

Een menstruatie kan echter beëindigend zijn in 20 minuten, althans als we een recent gepubliceerd artikel mogen geloven.

Lees ook
Zien: Temptation-Rosanna deelt dubbelpikante foto van zichzelf

De auteur laat weten dat je het vuile bloed in minder dan een half uur uit je lichaam kan zuigen. Door middel van een stofzuiger. Stel je is voor…

De vrouwen met een gezond verstand lezen dit en verklaren het voor gek, echter is er helaas maar waar ook een grote groep die er toch voor kiezen om het een poging te wagen.

Niet alleen hebben stofzuigers veel zuigkracht, waardoor het aan je baarmoeder en vaginale wanden kan gaan trekken en ernstige schade kan veroorzaken.

De dames die dit hebben gedaan zijn uiteindelijk in het ziekenhuis beland, alhoewel ze het naar omstandigheden goed doen.

Lees ook
Geniaal: De ‘Borrelplank’ voor je huisdier is een hit op het internet

Elke vrouwelijk lichaam is zo samengesteld om zich voort te planten en door een menstruatiecyclus te gaan.

Door tegen de natuur in te gaan is geen goed idee en gebruik dan ook asjeblieft geen stofzuiger om je menstruatie binnen een half uur te beëindigen. Het is voor je eigen bestwil. Je wilt toch niet vast komen te zitten met een vervelende infectie?

Een methode wat wel bestaat heet menstruelextractie. Dit is een methode om de zwangerschap te beëindigen, ook wel abortus genoemd.

Het UCLA Family Health Center gebruikt het bij vrouwen die minder dan zeven weken zwanger zijn. De procedure duurt ongeveer 5-10 minuten en is 99 procent efficiënt.

Gevangene Scheveningen snijdt eikel af en eet zijn ballen op

Over narcisme: omgang met een narcist; van onmacht naar macht