in

Geschiedenis herhaalt zich: André Hazes en Monique weer samen op Ibiza!

Het lijkt erop dat de geschiedenis wat betreft het hobbelige liefdesleven van André Hazes zich aan het herhalen is.

Natuurlijk dachten we dat de relatie met Sarah van Soelen net zo kort zou duren als zijn uitstapje met Bridget Maasland van 3 maanden.

Maar niets blijkt minder waar. De twee hebben zelfs al een appartement gekocht om in te wonen. Dit omdat Monique Westenberg in de villa blijft wonen samen met zoontje Dré.

De relatie van André en Bridget eindigde destijds, vermoedelijk, op Ibiza toen ze daar op vakantie waren.

Lees ook  Vrouw (82) overleden na aanrijding met scooter in Panningen

Monique was destijds namelijk óók op Ibiza samen met zoontje Dré. De twee werden toen meermaals intiem gespot met elkaar en er verscheen zelfs een video dat ze om de beurt uit hetzelfde toilet- of douchehokje kwamen lopen. Niet kort daarna waren ze weer samen.

Ontmoeting André Hazes en Monique Westenberg
Maar momenteel lijkt de geschiedenis zich te herhalen. De zanger en Sarah zijn momentele op Ibiza, alweer, en Monique naar verluid ook.

Lees ook  ‘Superkoningsmaan’ te zien op Koningsdag, volgende keer pas in 2127

Een ontmoeting tussen de dames of de zanger en Monique zit er dus dik in. Vermoedelijk is kleine Dré ook weer mee wat ervoor kan zorgen dat André zijn zoontje even komt opzoeken.

Gezien de vermoedelijke ruzie en de waarschijnlijke aanwezigheid van Rachel Hazes kan natuurlijk nog wel roet in het eten gooien.

Beyoncé onthult nieuwe collectie in strakke string

Samsung komt met nieuwe mega-tv van maar liefst 1000inch