in

Geloof het of niet, maar als je bevroren citroenen gebruikt, kun je voortaan vaarwel tegen diabetes, tumoren en zwaarlijvigheid zeggen!

Citroenen zijn een van de meest voordelige vruchten van de planeet, en omwille van hun eindeloze gezondheidsvoordelen en unieke smaak en geur worden ze aan verschillende recepten toegevoegd. Citroenen zijn uitstekend om het lichaam te ontgiften, maar wanneer ze geperst worden verliezen ze een groot deel van hun voedingsstoffen en een groot stuk van hun medisch potentieel.

Citroenen invriezen is echter een beter alternatief. De schil van de citroen versterkt het immuunsysteem, en biedt tal van gezondheidsvoordelen, zoals de regeling van de bloeddruk, het voorkomen van kanker, het behandelen van bacteriƫle infecties en het vernietigen van parasieten en wormen.

Dit zijn de gezondheidsvoordelen van deze wonderbaarlijke vrucht:

  • Preventie van astma
  • Bestrijden van ontstekingen
  • Ontgiften van de lever en nieren
  • Boost het immuunsysteem
  • Regulering van de bloeddruk
  • Verwijdering van schadelijke bacteriĆ«n
  • Behandelen van depressie en stress
  • Bestrijden van kanker
Lees ook  Onrust in Harderwijkse buurt om veroordeelde pedo: 'Hij moet weg'

De citroen is extreem rijk aan vitamine C, hetgeen effectief is om giffen uit je lichaam te verwijderen. Studies hebben aangetoond dat de schil van de citroen 5 tot 10 keer meer vitaminen bevat.

Al tientallen jaren geleden ontdekten onderzoekers de gunstige effecten van citroen in geval van kanker. Ze ontdekten dat deze vruchten schadelijke cellen bij verschillende kankers zoals long-, borst- en darmkanker konden afbreken.

Volgens Dr. Marilyn Glenville, een voedingsspecialiste, kan de schil van verschillende vruchten ons immuunsysteem een boost geven en de algemene gezondheid ondersteunen. Ze beweert ook dat smoothies veel gezonder zijn dan sapjes, omdat ze ook andere onderdelen van de vrucht zoals de schil bevatten.

Lees ook  Vrouw ontdekt na twee jaar water geven dat haar vetplant van plastic is

Citroensmoothies hebben een bittere smaak en daarom wordt het aangeraden om ze in te vriezen. Zo vriezen we citroenen in:

Gebruik appelciderazijn om de citroenen te desinfecteren en te spoelen. Spoel ze dan af met gewoon water en laat ze drogen. Laat ze tot de volgende ochtend in de vriezer zitten en rasp vervolgens de hele vrucht, inclusief schil, pulp en pitjes.

De ingevroren citroen kan toegevoegd worden aan gerechten, smoothies, thee, gebak, dessertjes en soepen.

Smakelijk!

DEEL deze informatie met iedereen die je kent!

Deze vrouw ligt op sterven. Maar haar laatste wens choqueert de artsen.

Het is officieel: kinderen zijn een miljoen keer irritanter als hun moeders in de buurt zijn