in ,

Gekrulde wimpers het nieuwe schoonheidsideaal? Wanneer gaat beauty mode te ver?

Soms kom je de gekste dingen tegen op het gebied van beauty-mode. Schoonheidsgoeroes verzinnen de gekste dingen om in de aandacht te komen van mensen.

Onlangs ontstond de nieuwste trend om je wimpers te krullen. Dit oogt vrij onnatuurlijk en wij zijn er nou niet direct fan van.

De reacties op deze trend waren ook niet te versmaden en behoorlijk negatief. De Instagram volgers van Sofie Petersen, degene die deze trend startte, waren vrijwel allemaal negatief over die nieuwe fenomeen.

Lees ook  Ongevaccineerde Chantal (15) dagelijks in discussie met klanten: ‘Belachelijk dat je wordt uitgescholden’

Ze had de foto geplaatst op Instagram en vermeldde hier bij: “De puberteit is nog niet voorbij.”. Misschien was de foto meer bedoelt om te choqueren, dit lukte redelijk goed want alle reacties waren negatief en gechoqueerd.

Natuurlijk proberen visagisten en schoonheidsgoeroes de grenzen telkens op te zoeken om nieuwe dingen te verzinnen. Maar je kunt ook de plank mis slaan, al is smaak natuurlijk heel persoonlijk.

Lees ook  18 Transformaties van vrouwen die in echte koninginnen veranderen

Dit is niet de eerste keer dat Petersen de make-up trends tot een randje “pusht”. Ze staat ook bekend om haar ‘vloeibare wimpers’ en nog veel meer gekkere creaties.

Spring zo het huwelijk met een springkasteel op jouw trouwfeest… Ik wil nog een keer trouwen!

‘Vanwege mijn alopecia mocht ik van mijn stiefvader niet op familiefoto’s’