in

Geestelijk gehandicapte man zwaar mishandeld in speeltuin

Een geestelijk gehandicapte man uit Veenendaal is zwaar mishandeld in een speeltuin. De broer van de mishandelde man, deelde het bericht van de mishandeling op Facebook en riep getuigen op zich te melden. Het bericht is inmiddels duizenden keren gedeeld.

Ibrahim Ünal is vrijdag na een mishandeling in het ziekenhuis beland. Hij is geestelijk gehandicapt. Op sociale media is grote ophef ontstaan, omdat de man geliefd is bij de bevolking in Veenendaal. Ook burgemeester “Wouter Kolff” liet zich erover uit op Twitter. Dit is echt ridicuul. Wie dit heeft gedaan mag zich niet alleen bij de politie, maar ook even bij mij melden! schreef hij op Twitter.

Ook de zus van de man liet van zich op Facebook.

Beste allemaal, ik ben de zus van Ibo. Zelf heb ik geen Facebook maar lees jullie hartverwarmende reacties op de facebook van mijn dochter waarvan ik nu ook reageer. Allereerst wil ik jullie heel erg bedanken om te lezen dat er zoveel mensen een warm hart dragen naar mensen met een beperking en in dit trieste geval naar ons broer.

Lees ook  Politie geeft antwoorden op vragen van bezorgde burgers over GEVONDEN LICHAAM Bunschoten!!

Ibo is gisteren met zijn gezicht onder het bloed aangetroffen door de politie. Zij hebben Ibo opgevangen en het verband wat jullie op de foto zien is door de politie aangebracht. Mijn broer Gursat heeft in “emotioneel” overleg met ons als familie deze foto op Facebook gezet. Met Ibo zijn we daarna o.a. Op advies van de politie naar de huisartsenpost ziekenhuis Ede gegaan. Daar was hij erg aangeslagen en bleef herhalen dat hij met een ” dikke stok”” op zijn neus en been geslagen is. Hij is weleens eerder geslagen dus wij nemen het als familie zeer serieus. Bij de huisartsenpost is hij onderzocht op zijn verwondingen. Hij had een diepe snee op zijn neus( vandaar zijn bebloed gezicht) wat een beetje afweek naar rechts maar geen breuk en een dikke rode plek op zijn knie. Vandaag zien we dat hij gelukkig geen bloeduitstorting rondom zijn neus heeft en de plek boven zijn knie is ook bijgetrokken. De lichamelijke schade valt gelukkig heel erg mee maar wat het emotioneel met hem gaat doen weten we niet. Als familie zullen wij er voor hem zijn.

Lees ook  Morgen lokaal 17 graden: 'Het voelt als lente'

Nogmaals heel erg bedankt namens mijn ouders, broers en zussen voor jullie o zo hartverwarmende reacties.

Heeft iemand gezien wie ibo, mijn geestelijk gehandicapte broer heeft in elkaar geslagen? Zo erg dat hij naar het ziekenhuis moet! Graag bij mij melden en zo veel mogelijk delen aub !!! Schijnt ergens bij de PWA park of het Franse gat te zijn gebeurt. Wil jij dit bericht ook even delen? Dankjewel!

Nederland: Aanhouding Turkse diplomaten mogelijk tóch fout

Ouder Stel Nam Elk Seizoen Dezelfde Foto … Van De Laatste Word Je Muisstil …