in

Gedumpte hond rent achter de vrachtwagen van zijn eigenaar aan als hij wegrijdt

Om tot de pijnlijke beslissing te komen om je huisdier aan een schuilplaats te moeten overgeven omdat je niet langer voor hem kunt zorgen is één ding, maar je huisdier op straat dumpen en dan wegrijden moet de wreedste daad zijn.

Kat Jaroensuk reed op haar motorfiets toen ze een zilveren pick-up stop zag en hun hond in Pattaya, Oost-Thailand, dumpte.

De hond achtervolgde vervolgens het voertuig van zijn eigenaar in een wanhopige poging om ze niet te verliezen.

Kat zei dat ze de bestuurder had ingehaald om hem te laten weten dat zijn hond hem achtervolgde en ze beweert dat de passagier vervolgens het raam naar beneden rolde en zei dat ze ‘hem niet wilden’, aldus de Daily Mail.

Lees ook  De ouders denken dat hun zoon gestorven is en begraven hem. Maar in werkelijkheid begraven ze hem levend.

De bedroefde getuige begon vervolgens de hond op te nemen die achter de pick-up aan zat, die vol was met bezittingen waardoor Kat ging geloven dat ze in beweging waren.

“Ik wist niet hoe lang deze arme hond achter de auto aan had gelopen, maar ik kon zien dat hij zo snel rende dat zijn benen pijn deden,” zei Kat, volgens de Daily Mail.

“Ik toeterde naar de vrachtwagen om hun aandacht te trekken, maar de bestuurder leek niet te vertragen.

Dus versnelde ik mijn motor om op het raam te kloppen en vertelde het paar binnen dat ze door de hond werden gevolgd.

“In het begin was ik positief en behulpzaam, omdat ik echt dacht dat ze het misschien niet wisten.

Lees ook  Een man reist 2.400 km om zijn vriendin te verrassen, maar vindt haar in de armen van een ander

“Maar toen de vrouw me antwoordde:” Ja, we willen het niet “en het raam recht voor mijn gezicht sloot, wist ik dat ze opzettelijk hun eigen huisdier achterlieten.”

Kat zei dat ze zo bezorgd was over het verlaten dier dat tevergeefs achter de vrachtwagen van zijn eigenaar aan rende totdat zijn benen pijnlijk waren.

“Ik was heel verdrietig en bang voor hem. Hij kan door een auto zijn geraakt en vermoord. Als je weet dat je in de eerste plaats geen huisdier kunt grootbrengen, moet je hem niet in een vreselijke toestand als deze achterlaten. ”

Bekijk het hartverscheurende moment in de onderstaande clip.

“Hier een speeltje zodat hij me niet vergeet”: Jongen laat hulpeloze puppy bij asiel zodat zijn vader hem niet kan slaan

Bizar wezen zonder ogen met dolfijnenhoofd en kikkervisstaart spoelt aan op strand.