in

Gatsie… DIT is wat een vlieg écht doet als hij op je eten landt, het is nog viezer dan je denkt!

Je wil niet weten wat een vlieg doet als-ie op je eten landt…

De lente en de zomer zijn onze lievelingsseizoenen, maar ze brengen qua ongedierte wel wat lastigheden met zich mee. Vooral die vieze vliegen die constant op je eten gaan zitten, daar worden wij nou helemaal gek van. Wij vinden het vooral irritant en natuurlijk ook wel een beetje vies, maar het kan op zich niet echt kwaad toch..?

Nou, als je dit leest dan gooi je eten waar een vlieg op is geland voortaan wel weg. Wist je dat er op één vlieg wel 200 soorten schadelijke bacteriën kunnen leven? Deze bacteriën worden op jouw eten overgebracht zodra een vlieg erop landt en kunnen erg nare ziektes overbrengen. Een vlieg hoeft maar een fractie van een seconde op je eten te zitten om ervoor te zorgen dat jouw gezondheid in gevaar komt!

Lees ook  Wie sloeg de kop van het Rhoonse lammetje Bram (met scheve nek) in?

Het is dan ook erg raadzaam om óf te zorgen dat ze niet bij je voedsel in de buurt kunnen komen, óf eten waar vliegen op hebben gelopen gewoon de prullenbak in te keilen. Klinkt drastisch, maar het is wel zo veilig. Wist je namelijk dat vliegen ook vrijwel altijd op je eten overgeven zodra ze ermee in aanraking komen?! Dat wil je toch niet meer je mond in stoppen… Wees voorzichtig dus en hou ze uit de buurt! Wij moeten er niet aan denken om zoiets nog op te eten!

Lees ook  Weer dode ooievaar gevonden in De Lutte

Dochter wordt verboden om met de liefde van haar leven te trouwen – 40 jaar later vindt ze de krantenknipsels die mama verborgen had gehouden.

Ouders vermoorden 7-jarige zoon – dan vinden de dokters een briefje in zijn handen dat mijn hart in duizend stukjes deed breken.