in

Gaby Blaaser verklaart haar afwezigheid op Instagram

Normaal gezien is Gaby Blaaser niet vies van een sexy kiekje hier en daar. Echter is de blondine de laatste tijd opvallend stil op Instagram. Tegenover NU.nl legt ze uit hoe het zit.

Ongepast
Gaby vertelt dat ze het niet gepast vindt om nu veel foto’s te plaatsen. “Ik denk daar echt wel over na.

De laatste weken plaats ik maar weinig en mensen vragen me ook: ‘Waar blijf je?’ Maar ik vind het gewoon niet helemaal gepast om nu door te gaan alsof er niets aan de hand is.”

LEES OOK!
Birgit Schuurman deelt sexy kiekje met Katja uit de oude doos

Verantwoording
Verder vertelt de influencer dat ze getwijfeld heeft om hier verantwoording over af te leggen tegenover haar volgers, maar besloot dit niet te doen. “Eigenlijk vind ik het gewoon heel logisch: nu even wat minder.”

Echter maakt de blondine een uitzondering als het gaat om Instagramfoto’s over haar deelname aan The Bachelorette.

“Daar staat al van alles voor klaar. Ik ben zo trots dat ik daaraan mee heb mogen doen en kan niet wachten om meer met mensen te mogen delen.”

LEES OOK!
Video gelekt van huilende F*ckboy-Zach: ‘Nu lig je te janken als een kind!’

Botox
Het alledaagse leven van de influencer ziet er nu heel anders uit. Zo sport ze zonder personal trainer en kunnen haar nagels naar eigen zeggen wel weer een bezoekje aan de nagelsalon gebruiken.

Ook een bezoekje aan de botoxkliniek staat hoog op Gaby’s lijstje als alles weer mag. “Ik mis botox, dat is inmiddels ook al heel wat weken geleden en er ontstaan wat rimpeltjes.”

‘Iris Hond had relatie met nog een BN’er’

17 plaatsnamen die onzettend stom klinken in het Engels