in

Gaby Blaaser toont haar blote achterwerk in stringbikini omdat het kan

Gaby is niet vies van een beetje aandacht. De actrice/model/presentatrice huppelt zo nu en dan voor de camera in pikante lingeriesetjes, kleurige kleine bikini’s of sexy avondjurkjes. En waar sommige BN’ers daarmee stoppen als er een baby in de pens zit, bleef Blaaser de afgelopen maanden gewoon foto’s delen.

De vader van het kind, ene Robin, was op het moment dat Gaby ontdekte dat ze zwanger was meer een soort scharrel. Inmiddels zijn de twee echter serieus samen. Dochter Isabella is ook al geboren; het kind werd er op 13 juni uitgeperst.

Lees ook
Hitsige vrouw doet aan zelfbevrediging in de Ikea: Agenten ter plaats

Strak in ’t velletje
Maar dat zou je absoluut niet zeggen als je Gaby nu ziet. Enkele weken na de bevalling staat (en ligt) de influencer er weer behoorlijk strak bij, zo zien we op meerdere Instagram-foto’s.

De blondine mag dan wel met de kinderwagen over straat moeten tegenwoordig, dat betekent niet dat ze haar kapsel kort en pittig heeft laten knippen. Of haar bikini’s heeft ingeruild voor een doorsnee Zeeman-badpakkie. Gaby dartelt nog steeds rond in kleine stukjes badstof.

Lees ook
Wantrouwige Hagenaar (26) verplicht vriendin om steeds live in beeld te komen als ze op stap gaat

Aan het zwembad van een of ander Grieks hotel showt Blaaser dat ook de achterkant in prima staat verkeert. Met foto 2 wil ze haar volgers er van overtuigen dat ze daar meer doet dan een beetje vitamine D slurpen en Instagram-foto’s schieten.

 

Man die werd vermist na nachtvissen dood gevonden in het water

Getrouwde piloot Tui betrapt tijdens seks met stewardess