in

Ga je bijna op vakantie? Lees dit dan even, je drinkt hierna nooit meer uit hotelglazen!

Onlangs is gebleken dat hotelkamers heel vaak helemaal niet zo schoon zijn als ze op het eerste gezicht lijken: meer dan de helft van de hotelkamers is eigenlijk niet schoon te noemen. En ook die glaasjes die naast het koffie-apparaat staan zijn niet helemaal proper..

Afgelopen 24 mei kwam naar buiten dat de hygiëne in hotelkamers op z’n zachtst gezegd heel slecht is. Sterker nog, sommige hotelkamers zijn ronduit smerig; de onderzoekers troffen stof, rommel, vlekken, druipsporen, schimmel en vochtplekken aan. Ook die glaasjes die heel fijn naast het koffiezetapparaat worden neergezet (hoef je zelf niets mee te nemen en ook niet helemaal naar de bar te lopen om een glas te vragen). Maar misschien denk je na het lezen van dit bericht wel even twee keer na voordat je nog een keer uit zo’n glas drinkt.

Lees ook  Verlamde vrouw ziet echtgenoot elke nacht in de garage gaan, volgt hem en zijn geheim wordt onthuld

Uit meerdere onderzoeken is namelijk gebleken dat de kamermeisjes de glazen niet afwassen, maar deze gewoon even omspoelen onder de kraan. Gadver.. Dit houdt in dat wanneer je een slokje neemt uit het glas, je in aanraking komt met miljoenen bacteriën van andere gasten. Het omspoelen van een glas doodt namelijk de bacteriën niet.

Lees ook  Drie Weken Nadat Ze Moeder Werd Gebeurde Er Iets Vreselijks!

Niet alleen worden de glazen alleen omgespoeld, soms wordt er ook vluchtig een doekje overheen gehaald of wordt er een spray op gespoten waarop staat “niet drinken”. Uit de onderzoeken kwam dat eigenlijk niets schoongemaakt wordt met een degelijk schoonmaakmiddel.

Wij schrikken hier best wel van en gebruiken in het vervolg wel kartonnen bekers!

Deze moeder overlijdt doordat de dokter een verschrikkelijke ziekte verzwijgt. Schandalig dit!

Je kunt eindelijk zonder hoest doorslapen met dit middeltje! Het werkt echt goed!