in

Funda verschrikking: makelaar vergeet wat spullen weg te halen

Als je je huis wilt verkopen is Funda altijd een goede optie. Je kunt hier goede foto’s en een beschrijving plaatsen, daarna kunnen mensen een afspraak maken om langs te komen. Een slim systeem als je het goed gebruikt. De eigenaren van dit huis pakten het anders aan. Ze waren namelijk vergeten om en beetje op te ruimen. En dan krijg je dit resultaat.

Bij het verkopen van een huis is het handig als alles opgeruimd en netjes is. Strakke muren, beetje schoonmaken en klaar is kees. De woningmarkt is zo overspannen dat het momenteel bijna niet uitmaakt wat je verkoopt. Maar deze makelaar/eigenaar van het huis maakt het wel heel bont. De nonchalance van deze gasten is ongekend.

Lees ook  Man krijgt 9 jaar lang ongevraagd pizza's bezorgd: "ik begin te trillen als ik een scooter hoor"

Dit huis is namelijk alles behalve aantrekkelijk op deze manier. De bewoners van dit huis hebben blijkbaar niet helemaal begrepen hoe je je huis verkoopklaar moet maken, want hoe dit huis op Funda staat is echt bizar! En dat is jammer, want dit huis in Amstelveen is in principe best prima.

Niet te verkopen?

Je zou bijna zeggen dat de eigenaar expres deze foto’s heeft gemaakt, zodat ze er toch stiekem kunnen blijven wonen. Want ze hadden toch best even kunnen opruimen voordat ze de foto’s op Funda hebben gezet!

Lees ook  Man wil ruzie sussen en wordt in rug gestoken

In de woonkamer is het een chaos, met allemaal kastjes, kisten en andere troep. De slaapkamer zit vol met een collectie plastic tasjes. En de andere slaapkamer zit vol met gekke en bijzondere beeldjes. Leuk voor de liefhebber, vreselijk voor 99% van de kijkers. Wij denken dat dit huis niet snel verkocht raakt. Oordeel zelf;

Schrik om Netflix-hype: “Kinderen die verliezen bij ’Squid game’-spel krijgen klappen op schoolplein”

André Hazes reageert zelf op relatiebreuk met Sarah van Soelen