in

Frans Duijts geeft update na maagverkleining: hoeveel is hij nu afgevallen?

De kilo’s vliegen eraf bij Frans Duijts. Nog geen maand na zijn maagverkleining heeft hij al een mijlpaal bereikt. De zanger weegt nu minder dan 110 kilo!

Frans kan bijna niet geloven dat hij nu 109,8 kilo weegt. Het is namelijk heel lang geleden dat de zanger minder dan 110 kilo op de weegschaal aantikt.

Hij deelt het bijzondere moment op Instagram. ‘Dat is heel lang geleden! Onder de 110kg,’ schrijft hij bij een foto van het weegmoment. De zanger is inmiddels twaalf kilo kwijt – en dit is nog maar het begin van zijn afvalrace.

Lees ook  Onderzoek wijst uit dat mensen die tegen hun huisdier praten slimmer zijn!

Maagverkleining
Half augustus ging de zanger onder het mes voor de maagverkleining. Volgers konden live meekijken hoe chirurgen langzaam maar zeker een stukje maag verwijderden.

Even daarvoor is te zien hoe Frans naar de operatiekamer wordt gereden. ‘Ik word straks gewoon weer wakker’, zo spreekt hij zichzelf moed in. Aan het einde laten de artsen zien wat ze uit het lichaam van Frans hebben gehaald.

Lees ook  Sylvana Simons is stiekem beetje jaloers op mollige vrouwen.

Strijd tegen de kilo’s
Frans had er lang over nagedacht of hij de ingreep wilde laten doen. De 40-jarige zanger strijdt al jaren tegen de kilo’s en vond het nu welletjes.

Frans hoopt dankzij de operatie ‘gezond oud te worden’. ‘Dat is waarom ik het doe’, zei hij zondag in RTL Boulevard.

‘Niet om er beter uit te zien. Het is puur omdat ik mijn kinderen en hopelijk ooit mijn kleinkinderen kan zien opgroeien.’

Lewis (26) kan niet meer lopen of douchen nadat hij door vleesetende spinnen gebeten werd.

Afgewezen vriendje doodt vissen van ex door wasverzachter in aquarium te gieten.