in

Frans Bauer deelt vreselijk nieuws: ‘Mariska gaat dood’

Frans Bauer was bijna altijd opgewekt en opgewekt, maar de beroerte van vrouw Mariska Bauer liet diepe littekens achter.

In De Kist spreekt hij openhartig zijn angst voor de dood uit tegenover Kefah Allush. Hierdoor ontstaan ​​emotionele beelden. “Op dit soort momenten realiseer je je hoeveel je van iemand houdt”, zei de zangeres, wiens familie vorig jaar een levensschokkende schok kreeg toen Mariska een herseninfarct kreeg. Ondertussen gaat het stukken beter met haar. Frans zegt nu dat het allemaal maar snelkoppelingen waren.

Lees ook
Waarom papa Lore 8 en Lucas 6 heeft vermoord “Hij was toch hun beste vriend”

De volkszangeres onthulde: “Mariska had een herseninfarct. We waren aan het praten en op een gegeven moment begon ze te zeggen dat ze gek was. Voor je het wist lag je bij de dokter, voor je het wist lag je in het ziekenhuis. Het wordt eigenlijk steeds erger. Dan begin je aan echt gekke dingen te denken.’

Frans zei dat de gezondheidsproblemen van Mariska een eye-opener voor hem waren. “Ik denk dat dit het moeilijkste is dat me ooit is overkomen. Ik dacht dat ze dood zou gaan. Echt waar.”

Lees ook
Man valt 25 kilo af van bizar McDonald’s dieet

Toen de gastheer Alush over dit incident vertelde, zag hij dat Frans weer in de problemen zat. Frans antwoordde: “Dat is het enige waar ik niet tegen kan. Het zijn momenten als deze waarop je beseft dat het heel slecht gaat en hoeveel je van iemand houdt. Dan is er meer angst voor de kist dan dat ik de kist in moet.” doodskist mezelf Duizend keer groter.”

Laatste parenclub van Groningen sluit de deuren

Vader vermiste Meliza (16) denkt dat dochter bij loverboys is: ‘Dat gaat door merg en been’