in

Foto’s van uiterst zeldzame tweelingen gaan viraal om de prachtige reden Lisa

Bevallen is een prachtige gebeurtenis. Maar sommige geboorten zijn zeldzamer dan andere.

Tweelingen zijn een vrij zeldzame gebeurtenis, maar er zijn soorten tweelingen die zelfs zeldzamer zijn dan normaal. Er is een kans van 1 op 10.000 dat een vrouw het leven zal geven aan een eeneiige tweeling – een tweeling die dezelfde vruchtzak deelt.

Deze baby’s brachten hun tijd in de baarmoeder de hele tijd samen door, wat leidde tot dit hartverwarmende geboorteverhaal.

Sarah en haar man Bill Thistlewaite droomden ervan om hun familie uit te breiden en hun zoon Jackson een broer of zus te geven. Maar na meerdere pogingen en een bezoek aan de dokter werd hen verteld dat ze geen kinderen meer konden krijgen.

Hun verdriet veranderde echter snel in vreugde toen de voorspellingen van de dokters onwaar bleken te zijn – Sarah was zwanger. Ze was niet alleen zwanger, maar ze ontdekte na 19 weken dat ze een tweeling droeg. En dit was geen gewone tweeling.

Om de situatie nog ongelooflijker te maken, waren de tweelingen van een zeer zeldzaam type. Ze waren monochorisch, wat betekent dat ze naast identiek dezelfde placenta en innerlijke vruchtzak hadden. Monochoriale tweelingen worden zelden geboren en vormen slechts ongeveer 1 op 10.000 geboorten.

Lees ook  Ontmaagd bruidje pleegt zelfmoord tijdens huwelijksnacht in Marokko

Twee meisjes, Jenna en Jillian, werden te vroeg geboren in slechts 33 weken. Seconden na hun geboorte begon een foto van de zeer speciale tweeling zich te verspreiden, die al snel miljoenen harten raakte.

En begrijpelijkerwijs. De foto heeft iets opmerkelijks – de meisjes werden geboren terwijl ze elkaars hand vasthielden.

“Alles was gewoon zo geweldig. De meisjes kwamen naar buiten en toen hielden ze elkaars hand vast, wat gek was, “vertelde Sarah aan Fox News.

Vanwege de risicovolle zwangerschap bleef Sarah bijna twee maanden na haar bevalling in het ziekenhuis. Artsen maakten zich zorgen over de tweeling en konden niet garanderen dat beiden zouden overleven. Maar na verloop van tijd werden Jenna en Jillian sterker en sterker en de hele familie keerde uiteindelijk terug naar huis.

Een jaar later beschrijft Sarah hoe de meisjes net zo dichtbij zijn als ze in haar baarmoeder waren.

“Ze spelen altijd samen. Waar de één ook heen gaat, de ander gaat altijd mee. Dus ik denk dat ze nog steeds heel close zijn, “zegt ze tegen Fox News.

Lees ook  Ze wachtten meer dan een uur op het eten – maar als de ober ziet wat ze op de bon schreven? Bizar!

De meisjes zijn onafscheidelijk. Ze doen bijna alles samen.

“Als de één huilt moet de ander ook huilen”, zegt Sarah.

Jackson, 2 jaar, is de trotse grote broer en speelt graag met ze.
“Hij houdt van de meisjes. (…) Houdt ervan om ze kussen te geven, en als ze huilen, aait hij ze over de rug, “vertelt Bill aan Fox News.

“Nu verheug ik me weer elke dag als ik naar huis kom, om ze te zien glimlachen als ze naar je toe komen, elke keer dat je door de deur loopt. Ze zijn geweldig, meer dan ik had kunnen vragen, “zegt Bill.

Wat een geweldig verhaal! Ik heb een vriendin die een tweeling verwacht en zal dit zeker naar haar sturen!

Als je werd geraakt door de prachtige foto van de pasgeborenen die elkaars hand vasthielden, voel je dan vrij om dit verhaal te liken en te delen!

Moeder eet lunch met haar schoonzoon, weken later ontdekt ze schokkende foto

Vrouw ziet huilende man noodgedwongen geschenk in vuilbak van luchthaven gooien – wat ze eruit haalt breekt haar hart