in ,

Foto’s: Maan springt weer in het oog met verbluffend klein kerstpakje!

Maan de Steenwinkel is een zangeres die niet alleen verassend goed kan zingen, er zijn meer kwaliteiten.

De brunette springt ook regelmatig in het oog met haar verschijning en behoorlijk opvallende outfits.

Zo zagen we onlangs nog de foto’s van haar uitstapje naar Portugal waar de temperaturen toch wat beter zijn dan hier op het moment.

Het mag duidelijk zijn dat de foto’s daarmee ook stukken beter werden. Maar het is Kerst en bekend Nederland is compleet opgedoft en in de glitters gehesen voor de meest prachtige kiekjes.

Zo werd De Steenwinkel door haar tweede moeder in een fijn glitterjurkje gehesen.

Lees ook  Helene is dolgelukkig met haar twee Jannen – “We doen het elke dag”

Tenminste, ze zegt zelf dat Chantal Janzen haar tweede mams is in een van haar meest recente posts. Voor het blad van Chantal, &C, mocht ze namelijk even glitteren voor de nieuwe cover.

Maan in de glimmers gehesen!
De zangeres schrijft: “Ben door m’n 2e mams, Chantal Janzen, even in de glimmers gehesen!” Of de cover van de nieuwe uitgave van het blad staat de zangeres voorp.

Achter haar zien we onder andere nog Bizzey, Loiza Lamer, Ruud de Wild en nog een aantal bekende Nederlanders die een beetje wegvallen achter de glimmers van Steenwinkel.

Het blad zelf schrijft bij de foto: “Chillen. Daar draaide 2021 om voor Bizzey. En wat hem betreft 2022 ook. Maar ondertussen nog wel ‘effe’ Zuid-Amerika en de rest van de wereld veroveren.

Lees ook  Happy Valentine: vernoem een kakkerlak naar je ex

Ondanks dat hij het ook heerlijk vond om meer tijd aan vrije tijd te besteden. ‘2021 stond voor mij in het teken van mental health.

Meer rust. Prioriteiten stellen. Ontdekken dat ik niet altijd maar door, door, door en meer, meer, meer hoef.

Klinkt logisch, maar was voor mij echt een eyeopener.’” Hieronder (link) de foto die onlangs half mannelijk Nederland weer een beetje verliefd maakte op Steenwinkel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Politie zoekt naar vermiste Tasnim (10)

Wauw: Rolf Sanchez én vriendin delen foto’s van killerbody tijdens Kerst!