in ,

Foto van Monique Westenberg verklapt samensmelting met André Hazes!

Monique Westenberg is in de afgelopen twee jaar natuurlijk al twee keer snoeihard aan de kant gezet door André Hazes.

Beide keren was dit omdat de zanger een andere vrouw op het oog had. De eerste was Bridget Maasland en de ander Sarah van Soelen.

Van de laatste is de breuk tussen de twee nog niet officieel bevestigd maar alles wijst erop dat het toch echt definitief over is.

Wat de zanger vaak lijkt te doen is een kettinkje hangen om de persoon die hij zijn vriendin noemt. Het is een soort markering kunnen we wel stellen.

Lees ook  Lach jij de hele dag met je collega’s? Dan werk je veel harder en ben minder gestrest!

We hebben Bridget en Sarah met zo’n ketting gezien. Een beetje fout natuurlijk, om je ketting door te geven of om dezelfde ketting van zijn ex te gaan dragen. Maar ieder zijn ding. Monique hebben we nog niet met zo’n ketting gezien. Tot nu.

Monique Westenberg lijkt André Hazes weer bij zich te dragen!
Juist, Monique draagt tegenwoordig ook een ketting van André. Alleen kunnen we niet met zekerheid zeggen welke André dit moet zijn.

Lees ook  LEGO maakt anti-LEGO slippers om 66 jaar vreselijke pijn te beëindigen, dat werd tijd

Zoonlief of ex-manlief. In ieder geval is het duidelijk dat de nieuwe ‘A’ om de nek van Monique voor André staat en het lijkt toch wel érg toevallig dat ze deze nu opeens om doet.

Nét nu er zoveel geruchten over een samensmelting tussen Monique en André zijn.

Ook Yvonne Coldewijer is het inmiddels opgevallen dat er verandering is aan sieraden om de nek van mevrouw Westenberg. Originele foto onder screenshot van Yvonne Coldeweijer:

Monica laat haar man met andere vrouwen naar bed gaan en raadt het iedereen aan (foto’s)

Zien: Monique Westenberg geeft André nog een kans: “Ben vergevingsgezind!”