in ,

Foto van Dionne Stax in bad op Insta terecht gekomen: “Teleurstellend!”

Wanneer we denken aan de meest begeerde vrouwen van Nederland in de categorie BN’er, dan komen er wel een paar namen bij je op.

Natuurlijk staat Katja Schuurman in het lijstje, Eva Jinek, Yolanthe Cabau, Sylvana IJsselmuiden, Doutzen en Geraldine Kemper.

Maar één dame mogen we natuurlijk niet vergeten in dit rijtje en dat is Dionne Stax. Dionne heeft online behoorlijk wat aanbidders en er bestaan zelfs YouTube-kanalen voor fans waarop álle fragmenten van TV gezet worden om nog eens te bekijken.

Lees ook  “Ik ben 26 en werd verliefd op de uitsmijter, 55, die me uit een nachtclub schopte”

Een béétje creepy, maar dat krijg je nu eenmaal wanneer je bekend bent. We zagen een tijdje terug al foto’s van de blondine verschijnen in een Peaky Blinders-shoot (link onder volgende alinea), maar écht uit de kleren is ze nog niet gegaan.

Dionne Stax in bad op de set!
Maar goed, wat niet is kan nog komen. En we kunnen je vertellen dat het moment eindelijk aangebroken is.

Lees ook  Man valt bovenop auto in slaap na avondje uit

Het is een foto die gemaakt is tijdens het programma ‘Van Onschatbare Waarde’ op NPO1 waar Dionne ook in 2021 de presentatie van gaat doen.

Laten we maar hopen dat er meer foto’s uit deze reeks online komen want hier is niet heel veel aan. Misschien dat de waarde van een bad wel stijgt wanneer Dionne erin gelegen heeft:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Piet Jonker (@pietjonker.nl)


Skittles komt nu ook met ijsjes!

De frikandellen-wereldkaart bestaat echt! Nu weet je waar je op vakantie naartoe kan gaan!