in

Foto toont een vader en zijn 6-jarige zoon die aan het vissen zijn – Minuten later sterft papa als een held.

Malik Williams had een moeilijke jeugd. Als baby werd hij opgegeven voor adoptie, en toen hij 18 jaar oud was, gooide zijn adoptiefamilie hem op straat.

Hij had het moeilijk om een vaste baan te vinden, maar hij was een geweldige vader en zijn kinderen waren alles voor hem.

Malik en zijn vriendin Heather gingen met hun twee kleine jongens naar de Mississippi rivier. Malik en de zesjarige Jaden gingen vissen, terwijl Heather in de auto bleef om Joziah, die amper twee weken oud was, borstvoeding te geven.

Lees ook  Sommige mensen hebben echt geen geweten. Dit moet echt stoppen!

Een 16-jarige genaamd Riley Gomez was ook aan de rivier. Hij houdt van fotografie en maakte verschillende foto’s van Malik en Jaden aan de oever.

“Ik zag een mooie band tussen vader en zoon. Ik vond het echt prachtig”, zei Riley.

Riley wist niet dat hij de laatste foto van Malik zou nemen vooraleer het noodlot zou toeslaan.

Enkele minuten later hoorde Heather hoe Malik de naam van Jaden schreeuwde. De zesjarige was in het water gevallen, en hoewel Malik niet kon zwemmen sprong hij in het water om zijn zoon te redden. Een voorbijganger schoot meteen te hulp en kon Jaden op het droge trekken.

Lees ook  Kinderen schilderen paarden in nieuwe, wrede trend op verjaardagsfeestjes

Maar Malik werd weggesleurd door de onderstroom.

“Hij twijfelde niet eens. Hij zou werkelijk alles doen voor Jaden”, zei Heather. De enige troost voor Heather is dat Riley zijn foto’s van Malik aan haar gaf.

Het is werkelijk zo droevig dat Jaden en Joziah zonder hun vader zullen moeten opgroeien. DEEL dit als ook jij vindt dat Malik een held is.

Kleine baby die in een kippenhok werd opgevoed, werd eindelijk bevrijd door enkele vriendelijke helden.

Deense dog stapt naar het ziekenhuisbed. Let nu goed op de rug van de hond.