in

Foto: Monique Westenberg heeft André al ingeruild voor bekende DJ!

Monique Westenberg heeft een zwaar jaar achter de rug, dat kunnen we wel stellen. Vorig jaar is André Hazes weer bij haar terug gekomen na een relatie te hebben gehad met Bridget Maasland. Hij vroeg haar zelfs ten huwelijk waarbij iedereen heeft kunnen meekijken, zo’n spektakel was het. Maar niet lang daarna kwam Sarah van Soelen al in beeld.

De zanger was ondersteboven van deze bloedmooie blondine en Monique leek weer verleden tijd. Tot het uitging, de hoop bij veel fans was een hereniging. Maar ook dat werd al snel de kop in gedrukt, André was alweer naar Anne Rose gegaan. Zijn nieuwe vriendin. Monique heeft teruggeblikt op een veelbewogen jaar op Instagram: “Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus. Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon!”

Lees ook  Dit gebeurt er wanneer je een bruisbal van 907 kilo in het zwembad gooit!

Monique Westenberg lijkt iemand gevonden te hebben!
De zoon van Monique en André is natuurlijk hetgeen wat ze altijd zal verbinden. Toch zal Monique ook ooit aan een nieuwe man gaan, mocht André voorlopig nog met Anne Rose blijven. Het is natuurlijk ook altijd nog mogelijk dat de zanger voorlopig nog een rokkenjager zal blijven.

Lees ook  Vrouw verliest twee zoons in 12 uur tijd aan Covid-19

Toch lijkt Monique al wat subtiele hints te hebben gegeven, er is namelijk een nieuwe man gespot. In haar verhaal is namerlijk ene DJ Billy The Kit te zien, ofwel Joost Seilberger. Een 41-jarige dj die het wel aardig voor elkaar lijkt te hebben, ook het AD schrijft bijvoorbeeld over zijn terugkomst van 2 jaar geleden. Hieronder de foto van Joost die ze ook sinds kort volgt op social media:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Al het moois (@al.het.moois)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BILLY THE KIT (@djbillythekit)’in paylaştığı bir gönderi

23-jarige Eve jobs, de bloedmooie dochter van Steve Jobs uit de kleren!

Volgers Dee (ex-vriendin Enzo Knol) verrast met pikante hottub-foto