in

Fokker wilde 5 maanden oud Pomeriaantje niet omdat hij “te groot” was. Daar hebben ze nu dik spijt van.

Honden zijn dan wel de beste vrienden van de mens, maar dat betekent niet dat dat omgekeerd ook altijd het geval is. Of het nu gaat over mishandeling of verwaarlozing, sommige mensen kunnen echt wreed zijn voor dieren. Betram de Pomeriaan leerde dit op de harde manier toen hij door zijn fokkers in de steek werd gelaten omdat hij “te groot was om te verkopen.” Gelukkig voor Bert vond de New Yorkse kunstenares Kathy Grayson hem op petfinder en besloot meteen om hem te adopteren.

Kathy zei dat iets aan hem haar onmiddellijk aantrok. “Ik vloog naar Tulsa en reed naar het dorp om hem op te halen. Het was een prachtig avontuur. Het asiel was bedroefd om hem te laten gaan. Hij kreeg daar beslist wat extra liefde”, zei Grayson aan Bored Panda.

Lees ook  Gedumpte hond zit verstijfd van angst naar de muur te staren. Wanneer dierenvriend ontdekt waarom, is ze furieus.

De galerij-eigenares was niet de enige die merkte dat Bert iets speciaals had. Het internet werd op slag verliefd op het Pomeriaantje en nu heeft hij op Instagram meer dan 93.000 volgers.

In zijn vrije tijd werkt hij als kunstkenner en de galerij van zijn eigenares “The Hole.” “Ik vind het geweldig wanneer mensen naar mijn galerij komen om Bertie te zien of wanneer ze hun honden meebrengen om Bertie te ontmoeten! De galerij is open en gratis voor het publiek om langs te komen en om hem te strelen!”, zei Grayson.

Lees ook  Een onderzoeker verstopt camera’s nabij de oude kerncentrale van Tsjernobyl. Hij contacteert onmiddellijk de regering als hij de beelden heeft bekeken!

Wanneer het aankomt op het ongelofelijke sociale media succes van Bert, zegt zijn eigenares dat het haar niet verrast.

“Bert is een geweldige kerel en maakt mensen blij. Het internet en de sociale media werden uitgevonden voor schattige dieren. Mensen hebben een antigif nodig voor al die gemene dingen in de wereld.”

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ DIT EEN VAN DE SCHATTIGSTE HONDJES OOIT VINDT!

Zo ziet de vrouw van Ellie Lust eruit

Voorste poten van 9 maanden oude puppy met zwaard afgehakt door Doorgedraaide buurman.