in

Firma verkoopt bedden van bijna vier meter breed

Is je partner een onrustige slaper? In deze onrustige tijden niet meer dan normaal. Het klimaat, massa-imigratie, het liefdesleven van Fabrizio en de Europese verplaatsingen van Anderlecht. Een mens zou van minder wakker liggen.

Dankzij het bedrijf The Ace Collection kan je nu ongestoord genieten van een welverdiende nachtrust, terwijl je wederhelft meters verder zit te zweten en te tossen in zijn/haar slaap… en dat in hetzelfde bed!

LEES OOK!
Papa probeerde zijn vierjarige dochter te verkopen voor s*ks via soort ‘Marktplaats’ Craigslist – hier is de straf van de rechter

Deze Amerikaanse firma verkoopt namelijk bedden van maar liefst 3,6 meter breed, 2,03 meter lang en heeft ruim voldoende plaats voor twee volwassenen en drie kinderen.

Helaas hoort bij een groot bed ook een grote prijs. Het matras alleen al kost je zo’n 2315 euro om dit in huis te halen.

LEES OOK!
Woedend vriendje stompt, slaat en wurgt vriendin omdat ze cadeau was vergeten

Dan heb je nog niet eens het frame, hoofdeinde plus het beddengoed, deze kan je op smaak samenstellen op de website van Ace.

Eens aangeschaft, zorg er wel voor dat je in prima conditie bent, want het wordt een hele klus om tijdens een passionele nacht je vriendin alle hoeken van het bed te laten zien.

Wieke leeft met twee mannen en heeft van beiden een kind

Baby geboren met 3,2 promille alcohol in bloed en overlijdt 3 weken later