in

Fikse vechtpartij tussen Temptation-Jonah en Joshua Feytons

Oorlog in Temptation-land! Verleider Jonah, (enigszins) bekend van Temptation Island VIPS 2019 en Joshua Feytons, tevens bekend van Temptation Island hebben ruzie. De twee zouden in een heftige vechtpartij terecht zijn gekomen en Jonah wil nu wraak!

Op Instagram legt Jonah uit wat er gebeurd is. “Er was een opstootje in in Amsterdam en toen vond hij (Joshua, red.) het nodig om mij op mijn achterhoofd te slaan en vervolgens keihard weg te rennen als een kleine baby. Als die een man is, dan blijft ‘ie staan”, schrijft de realityster.

LEES OOK!
Voormalig GTST-actrice Robin Martens trekt kleren uit voor pikante foto

Jonah wil graag wraak en nergens minder dan bij Boxing Influencers. Wanneer iemand hem vraagt wie hij daarvoor wil uitdagen schrijft hij: “Dat weet diegene zelf ook wel. We zullen kijken of hij ballen heeft @joshuafeytons.”

Volgens Joshua is er echter helemaal niets van waar. “Die jongen zoekt fame”, laat hij weten in een reactie. Jonah daarentegen laat met DM’s zien dat de twee naderhand zelfs nog over het incident gesproken hebben. “Ik verzin helemaal niets. Hij rende zelf weg als een pussy!”

LEES OOK!
Gehandicapte Swenja sluit ouders eindelijk weer in haar armen

Het is niet voor het eerst dat Temptation Island-sterren de ring instappen. Eerder zagen we hoe Sidney Bout ‘een kopje kleiner’ werd gemaakt door verleider Jaimy Dorenbosch.

Geen grap: bouwbedrijf vol vrijgezellen begint ‘Bouw zoekt vrouw’

2-jarige jongen verdwenen – politie volgt pootafdrukken door het bos om zijn zaak op te lossen