in

Fietser (61) aangereden door wielrenners, wielrenners vluchten

Op vrijdag 26 juli 2019, omstreeks 15:30 uur, wordt een 61-jarige vrouw van haar fiets gereden door twee racefietsers. De twee mannen zijn na het incident doorgereden. De politie is op zoek naar de racefietsers, maar ook naar getuigen van het incident.

Toen het slachtoffer over het fietspad langs de Burgemeester Waverijnweg in Maarssen uit de richting van Utrecht fietste, kwamen er twee racefietsers de nabijgelegen tunnel uit rijden. Eén van hen schiet langs haar de Maarssense wijk Antilopespoor in en roept nog iets naar de vrouw.

Lees ook  Date van 43-jarige man ‘valt’ van balkon en breekt rug en bekken: ‘Jij gaat dood vanavond’

Direct daarna voelt het slachtoffer dat ze door een tweede man tegen de achterkant van haar fiets gereden wordt. Hierdoor komt de vrouw ten val en raakt daarbij gewond. De mannen rijden na het incident door en bekommeren zich verder niet om het slachtoffer. De politie doet onderzoek.

Uw tip!
Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u deze misschien veroorzaakt? Of heeft u andere informatie gehoord over dit incident? Neem dan contact op met 0900-8844, anoniem kan dat via 0800-7000 of u kunt gebruik maken van het tipformulier.

Lees ook  Dit meisje van 5 wordt afgetuigd op de weg. Maar dan verschijnen de motorrijders…

Man mishandeld vriendin en gooit haar buiten bewustzijn uit auto

Dierenbeul gooit twee katjes uit rijdende auto in Woudenberg.