in

Feest dit weekend bij André Hazes en Monique Westenberg

Beschuit met roze muisjes bij André Hazes en Monique Westenberg

Nee, Monique is nog niet zwanger van hun tweede kindje, maar André Hazes en Monique Westenberg zijn oom en tante geworden. De schoonzus van Monique, Jerney Westenberg, is donderdagavond bevallen van een meisje, Liv Romée Loa.

Wat en leuk nieuws.

Tante
Monique is door het dolle heen dat ze weer tante is geworden. Ze maakte dit bekend op Instagram, waar ze een foto deelde van haar kersverse nichtje. “Daar ben je dan,” schrijft Monique. “Wat was het bijzonder om bij jouw geboorte te mogen zijn. Ik ben ontzettend trots op jouw mama en papa die zowel de afgelopen maanden als gisteren gevochten hebben om jou een welkom op deze wereld te geven die je verdient.” Monique is met recht trots op haar kleine nichtje, Liv.

Lees ook  Als de artsen zeggen hoe ongezond hun zoon is nemen de ouders een beslissing. 30 jaar later gaan deze foto’s de wereld rond

Oom
Ook oom André deelt een foto van de kleine Liv. Hij schrijft “Wat zou ik meer genieten van mijn tweede haar eerste levensjaar…” Waarschijnlijk doelt André op het feit dat hij nogal afwezig was toen zijn zoontje Dré nog een baby was. Wellicht hint hij dat hij wel een tweede kind zou willen met Monique? Misschien mogen we in de toekomst schrijven over heugelijk babynieuws voor André en Monique.

Lees ook  Gaat Michael van der Plas opnieuw voor ’Barbie’?

Zusje
Baby Liv is het kleine zusje van Day van drie. Matthieu, de broer van Monique, en zijn vrouw Jerney werden drie jaar geleden ouders van Day en mochten nu hun tweede dochtertje Liv verwelkomen. Ze zijn door het dolle heen en enorm trotse ouders. Ook oom en tante André en Monique zijn dolblij. Kleine André is enorm benieuwd naar de baby, zien we op Instagram.

Video: Toerist aait leeuw tijdens safari, mensen leren het ook nooit

Jongen van 15 jaar loopt uiterst besmettelijke ziekte op uit de achttiende eeuw. Hij kreeg die ziekte nadat hij kalfjes te eten gaf op een boerderij