in

Fans van Céline Dion maken zich zorgen om vermagerde uiterlijk

Volgens fans is Céline nu echt te mager
Afgelopen week was zangeres Céline Dion aanwezig bij Paris Fashion Week in de Franse hoofdstad Parijs. Ze schitterde in een prachtige jurk, maar de ogen van vele fans waren niet gericht op Célines kleding, maar op haar ogenschijnlijk vermagerde figuur. Op social media spreken zij hun zorgen uit.

Op social media uiten fans hun zorgen over de Canadese zangeres.

Mager
De 50-jarige bezocht onlangs de show van de Parijse ontwerper Alexandre Vauthier tijdens de Paris Fashion Week. Ze mocht samen met een aantal danseressen, met wie de zangeres bevriend is, op de eerste rij plaatsnemen. Hoewel het om de show van Vathier ging, hadden veel fans voornamelijk oog voor Celine. En over een ding waren de fans van de ‘My heart will go on’-zangeres het eens: Céline is erg mager. De zangeres is nooit dik geweest, maar de liefhebbers van de zangeres vinden dat de 50-jarige nu wel erg mager oogt.

Lees ook  Vakantie in België draait uit op nachtmerrie: meisje (3) kan plots niet meer stappen

Zorgen
Het is niet de eerst keer dat fans hun zorgen uiten over Célines voorkomen. De zangeres is actief op Instagram en met regelmaat worden er reacties onder haar foto’s geplaatst dat ze er erg mager uitziet. De ene keer zit er een gemene opmerking tussen, maar veel fans maken zich oprecht zorgen om de zangeres. “Mooie foto, maar je bent wel erg mager”, en “Prachtig, maar veel te dun”, zijn enkele reacties onder verscheidene foto’s van Céline.

Lees ook  IS claimt aanslag Barcelona: Dreigt opnieuw met aanslagen in Europa!

Céline heeft nog geen reactie gegeven op het commentaar dat ze te dun zou zijn.

Linda’s nacht met Hans Kraay jr.

Man vindt geheim luik in zijn huis, wat eronder zit zal je verbazen!