in

Fans in shock van bikinifoto van Jaimie Vaes.

Amper twee maanden geleden beviel de verloofde van Lil’ Kleine van haar eerste zoontje Lío. Het ventje is nu al een echte sensatie op Instagram, maar de fans hebben vooral oog voor het slanke figuurtje van Jaimie Vaes.

Op 9 juni verwelkomden Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie hun eerste kindje op de wereld. De ouders verwennen hun volgers regelmatig met schattige kiekjes van hun kleintje, en nu ze op vakantie zijn is dat niet anders. Jaimie geniet van een verblijf op het eiland Formentera en trakteert haar volgers op enkele jaloersmakende vakantiekiekjes. De fans zijn erg onder de indruk van hoe snel Jaimie weer haar lichaam van voor haar zwangerschap heeft.

LEES OOK!
André Hazes: ’Mijn leven is nu een hel’

“Wat heb jij een ongelofelijk goede genen.”

Zelfs Bas Smit kan zijn ogen nauwelijks geloven: “Alsof je gewoon niet zwanger bent geweest.” Een volger reageert grappend: “Ik ben na achttien jaar nog steeds aan het ontzwangeren.” Een andere social mediagebruiker vat het zo samen: “Wat een lijf.” Uiteraard kan ook Lil’ Kleine zijn bewondering niet onder stoelen of banken steken. “Heerlijk ben je”, schreef de rapper.

LEES OOK!
Duitse horrormoeder dwong kinderen zes jaar lang in rolstoel

Op een filmpje die Jaimie op haar Instagram Stories deelde, is evenmin merkbaar dat ze recent zwanger is geweest. Aangezien we op de achtergrond een speelhoekje zien, lijkt het erop dat ook baby Lío van de partij is.

‘De tandarts moet weer terug in het basispakket’

Twee maanden oude baby verliest beide ouders tijdens El Paso aanslag.