in

Facebookbericht van Keanu Reeves doet stof opwaaien: “Niemand van ons komt hier levend uit.” Heeft hij gelijk?

Hollywoodacteur Keanu Reeves (53) zorgde met deze Facebookpost voor heel wat opschudding …

De 53-jarige acteur deelde het verhaal van de doodzieke moeder van een goede vriend met zijn fans.

“De moeder van mijn vriend heeft heel haar leven gezond gegeten. Nooit consumeerde ze alcohol of “slechte” voeding, deed elke dag aan sport, zeer lenig, erg actief, nam alle voedingssupplementen aangeraden door haar dokter, ging nooit in de zon zonder zonnecrème en als ze dat deed was het altijd zo kort mogelijk, zelfs in die mate dat ze deed wat ze kon om haar gezondheid te beschermen. Ze is nu 76 en heeft huidkanker, beenmergkanker en extreme osteoporose.

Lees ook  ZO JAAG JE SNEL GETUIGEN VAN JEHOVA WEG: BROEK UIT EN JONGEHEER LATEN ZIEN! (VIDEO)

De vader van mijn vriend eet spek bovenop spel, boter bovenop boter, vet bovenop vet, deed nooit, en ik bedoel echt nooit, aan sport, verbrandde zich elke zomer als een kreeft, hij leefde het leven ten volle en niet zoals anderen aanraden. Hij is 81 en de dokters zeggen dat hij de gezondheid van een jonge persoon heeft.

Mensen, je kunt je niet verschuilen voor je vergif. Het is er en het zal je vinden en om het in de woorden van de nog levende moeder van mijn vriend te zeggen: “Moest ik geweten hebben dat mijn leven zo zou eindigen, zou ik meer ten volle genoten hebben van alle dingen waar men van zei om het niet te doen!”

Lees ook  Jongen ziet hoe papa zijn moeder bedriegt – maar als mama beseft wat de jongen zegt … Oeps!

Niemand van ons komt hier levend uit, dus alsjeblieft stop met teveel nadenken. Eet lekker eten. Wandel in de zon. Spring in de zee. Vertel de waarheid die je in je hart bewaart als een geheime schat. Doe gek. Wees aardig. Wees raar. Er is geen tijd voor iets anders.”

Deze woorden zorgden op het internet voor heel wat controverse, alsook voor goedkeuring. Wat vind jij hiervan? Heeft hij gelijk?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit om anderen te inspireren!

Kerel deelt zijn snack met een orang-oetan. Hoe de aap hem bedankt, doet ons een breuk lachen.

Man verkoopt z’n kat een schop en krijgt onmiddellijk zijn verdiende loon.