in

Fabiola zonder make up laat haar meloenen zien in nieuwe video

Fabiola Volkers laat zich in een eerlijke, bizarre video helemaal zien. En dat helemaal is vrij letterlijk te nemen, tot grote verbazing van haar volgers…

In de TikTok-video van de realityster is te zien hoe ze zonder make-up een dansje waagt. En dat dansje is wel heel gewaagd, want ze ontbloot haar bovenlijf. Je ziet het fragment in de video hierboven.

Haar volgers slaan, als vanouds, stijl achterover bij het zien van de beelden. “WTF???” schrijft Joey Bravo in een reactie. “Abnormaal dit”, zegt een ander. Veel fans vinden het ook gek om Fabiola eindelijk zonder make-up te zien. “Was de make-up-vrachtwagen loesoe, ofzo?” valt er bijvoorbeeld te lezen. “Zonder make-up is ze mooier”, zegt een ander.

Lees ook  Waarom je beter nooit schoenen draagt binnenshuis

Velen vinden dat Fabiola een voorbeeldfunctie heeft en de kinderen op TikTok hiermee lastigvalt. “TikTok is voor kinderen gemaakt, hè? En dat mag zich volwassen noemen”, schrijft iemand. Een ander: “Besef, er zijn kinderen op die app hè, sukkel.”

Volgers vaker in shock
Het is absoluut niet de eerste keer dat Fabiola’s volgers van hun stoel vallen van verbazing. Zo lag ze al eens onder vuur na het plaatsen van zo’n ‘gestoorde’ video. In het fragment op haar Instagram was te zien hoe zij helemaal losging in de car wash en weinig aan de verbeelding overliet…

Lees ook  Deze radioactieve jongeheer ring “houdt je jongeheer langer stijf”

”FREE SQU*RT WASH,” schreef Fabiola bij de bizarre video. ”Hoe meer haters, hoe meer money, hoe meer fame. Volgende week koop ik mijn BMW. Zomer is voorbij, je bent nog steeds op niks. Bad bitch Fabiola, ik kom steeds met hits. De reet is fit, jullie weten dit. Doe maar haten in de comments, met je babypik.”

Monique Westenberg bijt van zich af na kritiek

Als je partner deze 9 dingen doet, is hij of zij niet echt verliefd op je