in

Ex-vriendin van Milan Knol laat weinig aan de verbeelding over!

Milan Knol, is een Nederlandse videomaker op het videoplatform YouTube. Knol is bekend van zijn eerdere YouTubekanaal DitIsMilan en zijn huidige YouTubekanaal Milan Knol, dat voorheen DagelijksHaaDee heette.

begon in 2010 met zijn hoofdkanaal ‘DitIsMilan’, waar hij onder andere sketch- en parodievideo’s publiceerde. Knol lanceerde in datzelfde jaar een nieuw kanaal genaamd DagelijksHaaDee. Dit was net als DagelijksHD een gamingkanaal, maar ditmaal was het kanaal wel in staat om bij een netwerk aan te sluiten.

Lees ook  Grappig verhaal: Alles gaat mis wanneer een vrouw met een strak rokje een bus instapt

DagelijksHaaDee werd later zijn hoofdkanaal. Je ziet het al aan zijn naam, het is de broer van Nederlands grootste vlogger Enzo. Maar het grappige is, hij heeft Enzo zelf aan het vloggen gekregen en weten te introduceren aan YouTube.

De ex-vriendin van Milan Knol
Maar we zijn hier natuurlijk niet voor de gebroeders Knol. We zijn hier omdat de ex-vriendin van de vlogger ook behoorlijk aan de weg timmert. Op YouTube heeft de brunette inmiddels al bijna 370.000 abonnees. Op Instagram doet ze het ook niet verkeerd met een kleine 490.000 volgers. En dat snappen we maar al te best:

Lees ook  Je eigen pistachenootjes boom hebben? Wij laten zien hoe je dat doet met een pistachenootje uit de supermarkt!

EOTB-Bad Boy Brody flink aangepakt in zijn kapperszaak!

Mastυrberende vrouw in IKEA breekt het internet