in

Ex van Cristiano komt met bewijzen: “Kijk wat hij heeft gedaan!”

Cristiano Ronaldo wordt door Kathryn Mayorga ervan beschuldigd dat hij haar in 2009 verkr*cht zou hebben. Ze besloot aan Der Spiegel haar verhaal te vertellen, mede omdat zij nieuwsgierig was of de aanvaller van Juventus meer slachtoffers had gemaakt. Advocaat Leslie Stovall zei eerder dat een tweede slachtoffer zich al heeft gemeld. Inmiddels heeft ook Jasmine Lennard, de ex van de Portugese superster, haar verhaal gedeeld met de entourage van Mayorga om ervoor te zorgen dat Ronaldo ‘zijn verdiende loon’ krijgt.

Op Twitter laat Lennard weten dat ze inmiddels heeft gesproken met het juridische team van Mayorga. “Ik heb hen aangeboden hen bij te staan inzake de verkr*chtingszaak van Ronaldo. Ik heb informatie waarvan ik geloof dat het voordelig kan uitpakken. Er is niets in het leven dat ik meer haat dan pestkoppen. Mensen die hun positie of macht misbruiken en andere mensen pesten die niet de capaciteit of de mogelijkheid hebben om zichzelf te verdedigen.”

Lees ook  Tientallen laptops gestolen voor kinderen uit minimagezinnen: 'Heel zuur'

“Niemand weet hoe hij écht is. Als men maar enig idee had, zou men versteld staan. Ik leun niet meer achterover om toe te kijken hoe hij PR-teams, advocaten en onderzoekers Mayorga pesten, kwellen, stalken en onderdrukken. Ik ga alles doen om haar te helpen. ‘NEE’ betekent ‘NEE’. ‘STOP’ betekent ‘STOP’. Als je een s*ksuele handeling voortzet terwijl een vrouw schreeuwt dat je moet stoppen, dan ben je een verk*achter en een monster. Het boeit me niets dat je goed tegen een bal aan kan trappen of dat je bijvoorbeeld goed een liedje kan zingen.”

“Hij denkt echt dat hij ermee wegkomt. We hebben de laatste anderhalf jaar bijna dagelijks contact gehad en ik heb berichten en opnames die van onschatbare waarde zullen blijken voor Kathryn en haar team in het onthullen van zijn ware aard. Arrogante berichten dat hij ermee weg zou komen, omdat de wereld van hem houdt. Berichten dat geen enkele sponsor bij hem is weggegaan en dat Portugal hem altijd steunt. Ik heb honderden berichten over hoe hij zijn vrouwen psychologisch heeft gepest en nog steeds pest. Hij vertelde mij bijvoorbeeld dat als ik iemand anders ging zien of het huis verliet, hij mij zou laten kidnappen en mijn lichaam in stukjes zou hakken. Ja, ik heb bewijs voor alles wat ik zeg. Hij is een psychopaat.”

Lees ook  Heftig… Chantal Janzen vertelt hoe haar stalker haar leven beheerst

Bekijk hier de video

Verzoening tussen Gordon en Gerard Joling erg klein

Mia Khalifa onthult: “Dit is mijn nieuwe liefde…”