in

Eva Jinek stopt vroegtijdig met Jinek: ‘Het gaat gewoon niet meer’

De presentatrice besloot om er een weekje eerder mee te stoppen

Eva Jinek verdwijnt voorlopig even van de buis met haar show Jinek. De presentatrice is zwanger van haar eerste kindje en besloot een week eerder met zwangerschapsverlof te gaan in verband met verschillende zwangerschapskwalen.

De 40-jarige geeft toe dat het een lastig besluit was.

Zwangerschapskwalen
Tijdens haar show vertelt Eva dat ze een week eerder stopt met Jinek, iets wat lastig voor haar is. “Ik vond het moeilijk om mijn grens aan te geven, maar ik moet voor mijn kind kiezen. Ik ben moeder”, vertelt ze. De blondine ligt toe dat haar bloeddruk iets te hoog is en dat ze last heeft van verscheidene zwangerschapskwalen. “Ik ga niet mijn benen op tafel leggen om te laten zien hoe dik mijn enkels zijn, maar het gaat gewoon niet meer.”

Lees ook  Ouders zeggen hun kinderen niet met haar zoon te spelen, dus moeder schrijft ze allemaal een brief op Facebook

Moeder worden
Op Instagram ligt Eva haar besluit verder toe. “Ik krijg binnenkort een baby en het werd teveel om avond aan avond mijn late night talkshow te presenteren. Ik stop noodgedwongen een weekje eerder dan gepland, want mijn bloeddruk ging stijgen.” Ook vertelt de presentatrice dat ze ontzettend uitkijkt naar het moederschap. “Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek.”

Lees ook  Fabiola koopt haar eerste auto en laat deze zien

Terugkeer
Pas in januari zal Eva weer terugkeren met haar show. Haar vervanger is Nadia Moussaid, die de kijker van NPO 1 nu zal vermaken met haar programma Laat op Eén. Omdat Eva een week eerder met verlof gaat, zal ook haar show een week eerder op de buis verschijnen.

Zo zou Elvis Presley eruit hebben gezien als hij nog leefde

Drie maanden oude baby vergeten en overleden in auto