in

Estelle Cruijff showt haar ultra-afgetrainde lichaam op Instagram – Dit had niemand verwacht..

Estelle Cruijff showt met trots haar strakke lichaam

Estelle Cruijff, het nichtje van wijlen Johan Cruijff, is niet bepaald een vreemde van de sportschool. Het blonde model brengt dagelijks vele uren in de sportschool door en plaatst regelmatig filmpjes en foto’s van haar intensieve trainingsregime op sociale media.

En dat het resultaat oplevert, is te zien aan de vakantiefoto die ze onlangs op Instagram plaatste. Vanaf een XXL-ligbed in het zonnig Spanje showt ze het resultaat. De ex van Ruud Gullit en Badr Hari is inmiddels ultraslank en erg afgetraind. De nieuwe shape van Estelle valt niet bij iedereen in goede aarde. Sterker: sommige volgers maken zich zorgen. “Bah bah.. veel te mager”, valt te lezen. “Beterschap Estelle , ik wist niet dat je ziek was.” en “Te dun !!!!”. Aan de andere kant zijn er ook positieve geluiden te horen: “Ik vind het prachtig, een mooi lichaam. Sportief en mooi strak. Ik zou met trots naast je lopen” en “Keep up the goodwork the gym heeft je goed gedaan.”

Lees ook  Bruidegom slaat de bruid in het gezicht op de trouwdag omdat zij hem geen cake voedt

Wat je er ook van kunt zeggen, het is wel te zien dat La Cruijff haar vrije uurtjes in de sportschool besteedt! Wat vind jij van het ultra slanke en strakke lijf van de blonde schone? Bekijk de beelden hieronder:

Miljonair (94) die 42 jaar getrouwd was, zorgt na zijn dood voor de grootste schok

Wisten jullie dit al?! Dít is de echte naam van Jan Smit