in

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn vertellen over hun GTST-salaris

Volgens het stel is het salaris lager dan we denken
Wat zou Goede Tijden, Slechte Tijden zijn zonder Caroline de Bruijn en Erik de Vogel? Ook wel bekend als hun karakters Ludo en Janine. We kunnen de serie oprecht niet voorstellen zonder de twee acteurs. We zouden daarom denken dat ze gebakken zitten wanneer het op geld aankomt, maar het acteurskoppel onthult dat het helemaal niet zoveel verdient als men denkt.

Lager loon
Als je in Goede Tijden, Slechte Tijden speelt, herkent heel soapkijkend Nederland je. Je zou daarom denken dat acteurs en actrices die in de soap te zien zijn een leuk salaris verdienen. Toch liggen de lonen lager dan de meeste mensen vermoeden, zo onthullen Erik de Vogel en Caroline de Bruin tijdens de rijdende talkshow van Nu.nl, In de auto met, waarin een verslaggever met bekende Nederlanders rondrijdt in de auto.

Lees ook  Bejaarde dame heeft moeite om de bus op tijd te halen. Nu doet het prachtige gebaar van de chauffeur overal de harten smelten.

Per aflevering betaald
De meeste acteurs verdienen een modaal salaris, aldus het stel. Omdat Erik en Caroline wel wat langer te zien zijn in de serie, verdienen ze wel iets meer dan dat, maar het is geen vetpot waarvan ze de rest van hun leven kunnen genieten.

De nieuwsgierige aagjes onder ons worden helaas teleurgesteld wanneer de vraag: hoeveel verdienen jullie per aflevering? wordt gesteld. “Daar mogen we nooit iets over zeggen”, vertelt Erik. “Maar het is onder de Balkenende-norm”, grapt hij. Wel onthult Caroline dat ze per aflevering betaalt krijgen. “We draaien er vijf per week, dus dat is niet meer uit elkaar te rafelen”, vertelt ze er nog over. Oftewel: het is lastig om te zeggen hoeveel ze precies krijgt per aflevering.

Lees ook  Vader laat haar baby in de steek als ze haar gezicht ziet – 22 jaar later laat ze de wereld zien dat schoonheid altijd van binnenuit komt

Overleden man (74) bij aanslag Utrecht in auto door kogels getroffen

Nicolette Kluijver: ”Bij elke hoest ben ik bang voor terugkeer longkanker”