in

Er is een nationale waarschuwing door de politie over een e-mail, open deze e-mail NOOIT!

Stel je voor dat je jarenlang al je foto’s van dierbaren op je computer bewaart. Zou je het dan niet verschrikkelijk vinden als je deze opeens kwijt zou zijn?

Ik weet dat als dit mij zou overkomen, ik echt ontroostbaar zou zijn. Als je denkt dat dit jou nooit zal gebeuren heb je het mis. Dit kan je nu zomaar overkomen!

Iedereen heeft wel eens iets op internet besteld. Vaak worden de pakketjes bij je thuisbezorgd via PostNL terwijl je op je werk bent.

Op het moment dat dit gebeurt krijg je een email dat het bedrijf je pakketje heeft geprobeerd af te leveren en of je een andere datum wil kiezen om een afspraak te maken.

Lees ook  S*ks voor singles in coronatijd: via webcam of solo op 1,5 meter afstand

Deze week is er massaal een e-mail verstuurd waarvan het lijkt alsof die van PostNL komt. Dit is alleen niet het geval en is deze phishing e-mail verstuurd door criminelen om op deze manier een virus op je computer te installeren.

Indien je op de link die in de e-mail klikt geef je deze criminelen toegang tot je computer en wordt er een programma geïnstalleerd waarmee bepaalde bestanden op je computer worden versleuteld. Om deze bestanden terug te krijgen wordt je dwingend gevraagd om geld te betalen aan de criminelen.

Lees ook  Bizarre folder gaat rond in christelijk dorp met tips voor genezing corona

Wij raden je aan dat als je toch per ongeluk op de link hebt geklikt je gelijk je computer opschoont met behulp van een virusscanner.

Bekijk hieronder hoe jij je het beste kan beschermen tegen deze nep mails en zorg dat dit jou NOOIT overkomt!

Deel het artikel met je vrienden en familie op Facebook en bescherm hen ook tegen deze meedogenloze criminelen.

Haar man overlijdt, wanneer ze onder zijn werkbank kijkt vindt ze een verborgen brief..

21-jarig studente doodgestoken na ruzie in Rotterdam