in

Er bestaat een draagbaar toilet, zodat je kunt poepen waar je maar wil.

Er wordt gezegd dat de roep van de natuur op niemand wacht. En je hebt het vast al wel eens meegemaakt dat je dringend nummer twee moet doen wanneer er in de verste verte geen toilet te bespeuren is

Het is perfect normaal om te poepen en te plassen. Maar het is een bekend probleem dat het soms op de meest ongelegen momenten komt opzetten. Tijdens een belangrijke vergadering, tijdens een wandeling of kampeertrip.

Lees ook  Billen van 1,5 meter breed? Dat ziet er dus zó uit:

Maar nu bestaat er een oplossing!

Het is een draagbaar toilet dat in een kleine rugzak past. Het bestaat uit een handige, opvouwbare stoel, zodat je comfortabel kunt zitten. Verder heeft het ook een persoonlijk 360 graden scherm voor je privacy.

Overal poepen
Niemand wil dat iemand je zit aan te staren terwijl je druk bezig bent met nummer twee.

Dit is misschien wel de beste uitvinding van het jaar voor wie graag buiten vertoeft. En het is uiteraard om je ding te doen wanneer je lekker op jezelf bent.

Lees ook  15 hilarische kapsels waarvan we blij zijn dat we ze nooit hebben gehad

Het scherm is flexibel, vouwt op in een klein pakketje dat in een rugzak past, en kan gemakkelijk meegedragen worden. Zo uit het hoofd kan ik al vijf vrienden bedenken die dit absoluut nodig hebben.

Wellicht is dit ook erg handig voor in de auto. Je weet immers nooit hoe lang je moet rijden alvorens het eerste toilet tegen te komen!

Jochie (5) belt alarmnummer omdat papa twee keer door rood was gereden.

Lerares van het Jaar liet haar gehandicapte dochter sterven in snikhete auto.