in

Er bestaan invriesbare boxers tegen zweetballen en plakzak

Nu we het onlangs hadden over de invriezbare beha, hebben we nu ook uitstekend nieuws voor de mannen.

Wat dacht je van lekker gekoelde boxers om alles daar beneden lekker fris te houden tijdens de tropische zomerhitte?

Inderdaad, dat hebben jullie goed gehoord. Het fenomeen van de ‘plakzak’, ook wel bekend als ‘zweetballen’, behoort definitief tot het verleden!

Met koelen bedoelen we natuurlijk een beetje afkoelen, niet zo koel dat ze eraf vriezen. Een bedrijf verhoorde met hun Snowballs de gebeden van mannen en ze omschrijven het als ‘koelend ondergoed voor mannen’.

Lees ook
Jonge moeder vertelt: ‘mannen met minder dan 23 centimeter tussen de benen komen er bij mij niet in’

Het zijn invriezbare schelpjes die je in een boxer kan stoppen om je edele delen op een comfortabele temperatuur te houden.

Maar er is meer. Ze zijn niet alleen bedoeld om je koel te houden. Ze hebben ook een serieus doel. Het bedrijf beweert dat het goed is voor de mannelijke vruchtbaarheid, om pijn te verzachten of om je te helpen na een vasectomie.

Maar tijdens de zomer komen ze handig van pas voor veel meer.

De website van het bedrijf legt uit:
“Sinds midden jaren ’60 zijn wetenschappers zich bewust van het feit dat het koelen van het kruis de mannelijke vruchtbaarheid kan verbeteren, maar er werd pas in de jaren ’80 wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, en pas toen werden de voordelen van verkoelen voor het eerst klinisch aangetoond.”

Lees ook
Man naar ziekenhuis met horrorblessure door ‘overdreven agressief te masturberen’

Als alternatief kan je natuurlijk ook gewoon een boxer in je vriezer leggen. Dat heeft wellicht een gelijkaardig, maar wellicht minder langdurig effect.

Maar wat je ook doet: ijslolly’s en intieme delen zijn geen goede combinatie, zoals een vrouw uit het Verenigd Koninkrijk ons deed herinneren.

Vergeet de high tea: er bestaat nu high frikandel

Moeder vermoord ver krachter van dochter en dumpt hem in een greppel